Necmettin Çalışkan: Deprem bölgesi için mücbir sebep uzatılmalı

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Deprem bölgesindeki hem faizler hem gecikme faizi, ceza ve her türlü kamuya ödenecek vergilerin bir yıl daha uzatılmasının yanı sıra esnafa da destek verilmesinin önemini belirtti.

SİYASET 21.07.2024, 04:35
2
Necmettin Çalışkan: Deprem bölgesi için mücbir sebep uzatılmalı
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, TBMM’de yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde hayatın hâlen normale dönmediğini vurgulayarak, depremzedelere yönelik vergi affı getirilmesi, SGK primleri ve diğer ödemelerin, kredilerin bir yıl daha uzatılmasının son derece önemli olduğunu belirterek çağrıda bulundu.

Deprem bölgesindeki hem faizler hem gecikme faizi, ceza ve her türlü kamuya ödenecek vergilerin bir yıl daha uzatılmasının yanı sıra esnafa da destek verilmesinin önemini belirtti. Bu yıl içerisinde ekstra olarak Bağ-Kur primleri ile sigorta primlerinin de hafifletilmesinin önem arz ettiğini söyledi. Çalışkan, deprem bölgesinde hayatın hâlen normale dönmediğini tekrar vurguladı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, HESOB ve diğer kurumların bu konudaki çağrılarının son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı