Nissan Qashqai modellerinde 200 bin liralık indirim bombasını patlattı

Nissan, Qashqai modellerinde cazip bir kampanya sunuyor. Hafif hibrit Designpack versiyonunda ve Skypack versiyonunda haziran ayına özel yapılan nakit alım desteği imkanı vatandaşa ilaç gibi geldi.

EKONOMİ 20.06.2024, 08:20
Nissan Qashqai modellerinde 200 bin liralık indirim bombasını patlattı
Nissan, C-SUV segmentinde öncü modeli Qashqai için haziran ayına özel bir kampanya başlattı. Hafif hibrit ve e-POWER motor seçenekleriyle sunulan Qashqai, farklı donanım paketlerinde cazip nakit alım destekleriyle dikkat çekiyor. İşte yeni kampanya ile yapılan indirimlerin tüm ayrıntıları.

D-SUV segmentindeki güçlü oyuncu Nissan X-Trail, müşteri beklentilerine uyum sağlamak adına yenilenen donanım özellikleriyle bayilerdeki yerini aldı.
Yeni Platinum versiyonu, dijital kameralı dikiz aynası, ısıtmalı deri koltuklar ve akıllı bagaj kapağı gibi premium özelliklerle donatıldı.
X-Trail, güncellenmiş konfor ve teknoloji özellikleriyle sürücülere maksimum seviyede bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Şehir hayatının vazgeçilmez oyuncusu Nissan Juke, ikonik sarı rengiyle tekrar sahnede. Türkiye’de yeni lansmanı yapılan Juke, konfor ve teknolojiyi ön planda tutan iç tasarımıyla göz dolduruyor.
N-Sport donanım paketi, aracın tasarımına çarpıcı detaylar eklerken, GSR2 güvenlik regülasyonları kapsamında zorunlu hale gelen güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor.

Designpack donanım seviyesindeki hafif hibrit modellerde 150 bin TL, Skypack versiyonunda ise aynı miktarda nakit alım desteği sunulurken, Platinum Premium versiyonu için 200.000 TL’ye varan avantajlar sağlanıyor.
e-POWER teknolojisiyle şarj ihtiyacı olmadan elektrikli sürüş deneyimi sunan Qashqai e-POWER modelleri, haziran ayı boyunca 1018 km’ye kadar menzil vaadiyle geliyor. Designpack, Skypack ve Black Edition donanım seviyelerinde 150 bin TL, en üst donanım seviyesi olan Platinum Premium’da ise 240 bin TL nakit alım fırsatıyla Nissan tutkunlarını bekliyor.

Nissan, yaz aylarını serinleten fırsatlarla karşılıyor. Qashqai’den X-Trail’e, Juke’tan e-POWER modellerine kadar geniş bir yelpazede sunulan kampanyalar, Nissan severler için kaçırılmayacak avantajlar barındırıyor. Yenilenen donanım paketleri ve teknolojik yeniliklerle donatılan Nissan modelleri, sürüş keyfini artırırken, cüzdan dostu kampanyalarla da bütçeleri rahatlatıyor.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı