Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı iddia! Onu istemiyorlar mı?

Borussia Dortmund'da üst üste gelen yenilgilerin ardından teknik direktör Nuri Şahin'in takımdaki bazı futbolcular tarafından istenmediği ileri sürüldü. Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl ise Nuri Şahin'in Alman takımındaki geleceği hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

SPOR 26.10.2024, 21:45
Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı iddia! Onu istemiyorlar mı?
Borussia Dortmund'da, geçtiğimiz haziran ayında Edin Terzic'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Nuri Şahin'in koltuğunun sallantıda olduğu iddia edildi.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 5-2 yenildikten sonra bugün de Bundesliga'da Augsburg'a 2-1 mağlup olan Alman takımında, Nuri Şahin'in bazı futbolcular tarafından istenmediği ileri sürüldü.

Alman futbolunun efsane isimlerinden Dietmar Hamann, karşılaşmanın ardından Sky'da yaptığı yorumda "Geride kalan 10 maçın ardından birçok oyuncunun artık bu antrenörü istemediğini hissediyorum. Oyuncular kulübün çalışanlarıdır. Bu onların işi değil ama bir veya iki oyuncunun bundan faydalandığını hissediyorum." ifadelerini kullandı.
Hamann, hangi oyuncuların Şahin'i istemediği sorulduğunda ise "Kim olduklarını tahmin ediyorum ama bunu söylemek bana göre değil" yanıtını verdi.
Öte yandan genç teknik adam, tüm bu iddialara ve takımdaki kötü gidişata rağmen kulübünden destek görmeye devam ediyor.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, Nuri Şahin ile yola devam edilip edilmeyeceği sorulduğunda "Böyle bir şey söz konusu olamaz! Nuri'yle her gün çalışıyorum. Maçlara ne kadar titizlikle hazırlandığını, işleri nasıl ayrıştırdığını görüyorum. Birlikte ilerliyoruz, buna şüphe yok. Biz onun tamamen arkasındayız." diye konuştu.
Borussia Dortmund, Bundesliga'da 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Alman takımı 13 puanla 7. sırada bulunuyor. Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta topladığı 6 puanla 11. basamakta yer alıyor..
Nuri Şahin'in takımı, Almanya Kupası 2. tur maçında salı günü Wolfsburg'a konuk olacak. 
Kaynak: İnternet Haber Merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Ekim 2024
İmsak 05:30
Güneş 06:50
Öğle 12:28
İkindi 15:28
Akşam 17:55
Yatsı 19:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı