Son Dakika

O kritik soruyu kritik isme sordu: Peki FETÖ her yere sızarken siz ne iş yapıyordunuz?

Antalya Kitap Fuarı'nda söyleşiye katılan 26'ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile bir katılımcı arasında Fetullah Gülen tartışması yaşandı. O kritik soruyu kritik isme sordu: Peki FETÖ her yere sızarken siz ne iş yapıyordunuz?

GÜNDEM 27.10.2024, 08:35
O kritik soruyu kritik isme sordu: Peki FETÖ her yere sızarken siz ne iş yapıyordunuz?
Mikrofonu eline alan hemen her yetkili FETÖ’nün devlete sızdığını hatta bütün kurumları ele geçirdiğini dile getiriyor. Vatandaşın devleti teslim ettiği ve her türlü yetki ile donatılan görevliler neredeyse halkı suçlayacak. Hatta FETÖ’ye “ne istediniz de vermedim” diyen iktidarın en tepesindeki isimler dahi gördük. Ama en kritik soruyu kimse soramadı. Taaki Antalya Kitap Fuarı’nda 26'ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u karşısında gören bir vatandaşa kadar.
Antalya Kitap Fuarı'nda 26'ncı Genelkurmay Başkanı ve yazar Org. İlker Başbuğ da 'Cumhuriyet'in Dayandığı Temel İlkeler' konulu söyleşiye katıldı.
Söyleşiye katılan Ahmet Önder isimli bir kişi Başbuğ'a, "Okumanın önemi tartışılmaz ama okumuş, ahlakı bozuk insanlar sıradan, köylü insanların verdiği zararın milyonlarca katını verdi. Siz yıllarca asker oldunuz, Genelkurmay Başkanı oldunuz. Neticesinde bu memleketi FETÖ'ye teslim ettiniz. Ergenekon'dan hapse tıkılınca oyuncağı alınmış çocuk gibi ağladınız. Fetullah Gülen bütün memlekete sızarken siz ne yapıyordunuz? Kemalist askerler neden grup kurmadınız?" diye sordu.
Biz de bu soruyu genişletip ülkeyi yöneten tüm yetkililere soruyoruz.
Sahi FETÖ ülkeyi ele geçirirken siz ne yapıyordunuz?

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Ekim 2024
İmsak 05:31
Güneş 06:51
Öğle 12:28
İkindi 15:27
Akşam 17:54
Yatsı 19:10
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı