Okan Buruk'tan sürpriz sözler!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Avrupa Ligi'ndeki PAOK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.09.2024, 09:40
Okan Buruk'tan sürpriz sözler!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında PAOK ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, takımının gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu söylerken, ilerleyen dönemlerde 3 forvetle oynayabileceklerini de dile getirdi.
İşte Okan Buruk'un maç sonu sözleri;
''Benim ve oyuncuların öz güveni çok yüksek. Dışarıdan fırtınalar kopuyor gibi düşünülüyor ama Florya bundan hiç etkilenmedi. hep zorluk olacak, Galatasaray çok büyük bir camia. Transfer  dönemi bittiği zaman, bizde çözüm oluyor. Herkes rahatlıyor.
4 maç üst üste kazanmak çok önemli. Oyun olarak da bunu çok hissettirdik. Bu maç en iyi oyundu. Savunma yapmaya gelen bir takıma karşı çok pozisyon bulduk, bu değerli.
Top rakibe geçtiğinde almaya çalışan bir takımız, bu oyuncuların hoşuna gidiyor. Ayrıca oynamaya çalışan bir takımız. Oyuncuların ofansif olarak rakip sahada olmaları, oyuncuları keyif veriyor. Ben de oyuncuyken bundan keyif alırdım.
Çok oyuncunuz olsun, az oyuncunuz olmasın. Çok sayıda maç oynayacağız. Herkesi farklı mevkilerde ve dizilişlerde kullanabiliriz. Bundan sonraki maçlar için bunları düşünüyoruz. Üçlü savunma oynayan bir takıma karşı, üç forvetle de oynayabiliriz.''
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı