Özel okulda sahte öğretmen sorunu! Bu kadarı pes dedirtti

İstanbul’da ilkokul 1. sınıfa giden kızının okuma-yazma öğrenememesinden dolayı araştırma yapan bir veli özel okuldaki öğretmenlik yapan kişinin sahte öğretmen olduğunu ortaya çıkarttı.

EĞİTİM 26.09.2024, 13:55
Özel okulda sahte öğretmen sorunu! Bu kadarı pes dedirtti
İstanbul’da bir anne tarafından yapılan araştırma sonucunda kızının özel okuldaki öğretmeni sahte çıktı. 
Bir anne kızının okuma yazma öğrenememesinden dolayı yaptığı bir araştırma sonucunda ilkokul birinci sınıftaki kızının sınıf öğretmeninin sahte olduğunu ortaya çıkarttı. Kızında psikolojik sorunlar başladığını da fark eden anne, kızının defterlerini incelediğinde müfredata ilişkin bir ders işlendiğini göremedi. Çocuğuna kendisi okuma-yazma öğretmek zorunda kaldı. 

Elçin Ünlü aynı özel okulda okuyan iki kızını başka bir devlet okuluna aldı. İddialarına göre özel okul, dava açmamaları için çocuklara burs vermeyi teklif etti.
Toplamda 3 aile okul ve eğitimci hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suçlamaların hedefindeki eğitimcinin ilkokuldan ayrıldığı ve bir anaokulunda işe başladığı öğrenildi. Okul yetkilileri ise konuya ilişkin açıklama yapmayı istemedi.
Kaynak: NTV
NTV’den Baran Bila’nın haberine göre, anne Elçin Ünlü, kızına ilkokul birinci sınıftayken sahte bir öğretmen tarafından eğitim verildiğini ileri sürdü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gittiğini söyleyen Ünlü, “Kendisinin uzman öğretici olduğu öğretmenlik yapamayacağı bilgisi aktarıldı sonra ben karneyi gösterdim. Bu kişi karne düzenledi. Bir hafta 10 gün sonrasında bir başka öğretmen getirildi ama aynı öğretmen ile birlikte kişi sınıfa girmeye devam etti” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı