Peugeot’dan olay kampanya! 0 faiz ile 250 bin TL'lik destek verecek: Peugeot Partner Van fiyat listesi

Peugeot’dan olay kampanya geldi. Peugeot Partner Van kampanyasının detayları ve güncel fiyat listesi şöyle...

EKONOMİ 26.07.2024, 22:35
Peugeot’dan olay kampanya! 0 faiz ile 250 bin TL'lik destek verecek: Peugeot Partner Van fiyat listesi
Peugeot, ticari faaliyetlerini sürdürebilmek için yeni bir araca ihtiyaç duyanların imdadına yetişti. Fransa'nın en önemli otomobil markalarından biri olan şirket, yepyeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.
Yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyuran Peugeot, söz konusu kampanyanın ay sonuna kadar geçerli olacağını duyurdu. İşte Peugeot'un hafif ticari araçları için düzenlediği kampanyasının detayları...

Fransız Peugeot, her ay olduğu gibi bu ay da fiyat listelerini güncelledi. Ürün gamındaki tüm araçların satış fiyatlarını hem döviz kurlarında gözlemlenen dalgalanmalara hem de diğer etkenlere bağlı olarak düzenleyen şirket, en çok tercih edilen hafif ticari modellerinden biri olan yeni Partner Van için de yeni bir açıklama yaptı.
Temmuz sonuna kadar geçerli kalacak fiyat listesi kapsamında Partner Van versiyonlarına da değinen Peugeot, aracın güncel fiyatlarını şu şekilde paylaştı:

Yeni dizel Partner Van'ın fiyatını değiştiren Peugeot, 1 milyon TL altında satışa sunulan araç için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın bir kredi fırsatı olduğunu belirten şirket, bu kapsamda Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası ile iş birliği yaptığını duyurdu. Peugeot'un resmi internet sitesinde duyurduğu yeni Partner Van kredi kampanyasına göre tüketiciler, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajıyla 250 bin TL'ye kadar finansman desteği alabilecek. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı