Putin ile Erdoğan'ın görüşeceği yer ve zaman belli oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin'de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, temmuz ayında Astana'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini belirtti.

DÜNYA 12.06.2024, 11:30
Putin ile Erdoğan'ın görüşeceği yer ve zaman belli oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3-4 Temmuz tarihlerinde uluslararası etkinlik kapsamında Astana'da bulunacağı yönünde bilgisi olduğunu belirten Putin, "Kendisiyle bir araya gelme ve güncel meseleleri görüşme imkanımız olacak" dedi. 

Rusya lideri Vladimir Putin, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Moskova'da görüştü. Rus lider, Rusya’nın Ankara’nın BRICS grubunun çalışmalarına gösterdiği ilgiyi memnuniyetle karşıladığını belirtti.
Sputnik'in aktardığına göre Rus lider, “Türkiye’nin BRICS çalışmalarına gösterdiği ilgiyi memnuniyetle karşılıyoruz ve bu birliğe üye ülkelerle birlikte olma arzusunu kesinlikle mümkün olan her şekilde destekleyeceğiz, ortak sorunları çözeceğiz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile temmuz ayında Astana’da görüşme fırsatı olacağını ifade eden Putin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en iyi dileklerimi iletmenizi rica ederim. En kısa zamanda görüşeceğimizi umarım, sanırım 3-4 Temmuz’da uluslararası bir etkinlik kapsamında Astana’da olacak ve orada görüşme ve tüm güncel konuları tartışma imkanı bulacağız” ifadelerini kullandı.
Rus lider, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yönetimi ve doğrudan desteği ile Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:14
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı