Saadet Partisi’nde ‘Mahmut Arıkan’ heyecanı... İlk mesajını böyle verdi

Saadet Partisi 3. Olağanüstü Kongresi'nden Genel Başkan adayı olarak ilan edilen Mahmut Arıkan'dan ilk mesaj geldi.

GÜNDEM 24.06.2024, 23:15
3
Saadet Partisi’nde ‘Mahmut Arıkan’ heyecanı... İlk mesajını böyle verdi
Saadet Partisi’nin 30 Haziran’da Ankara’da yapacağı 3. Olağanüstü Kongre öncesi yapılan geniş katılımlı istişare ve temayül yoklaması sonucu Mahmut Arıkan, Saadet Partisi’nin Genel Başkan adayı olarak bugün mevcut Genel Başkan ve YİK Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından ilan edildi. 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan adaylık ilanın ardından ilk mesajını X hesabından paylaştı. 
Saadet Partisi’nin yeni dönemdeki Genel Başkanı olacak olan Mahmut Arıkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar."Bir hayalimiz var: "Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya"Saadet Partimizin 3. Olağanüstü Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. pic.twitter.com/6gEeLtEwhC
— Mahmut Arıkan (@mahmutarikansp) June 24, 2024

“"Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar! İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar." Bir hayalimiz var: "Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya" Saadet Partimizin 3. Olağanüstü Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
"Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar."Bir hayalimiz var: "Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya"Saadet Partimizin 3. Olağanüstü Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. pic.twitter.com/6gEeLtEwhC pushfn('ads'); — Mahmut Arıkan (@mahmutarikansp) June 24, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı