Saadet Sincan, Gazze’ye dikkat çekti

Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı, Gazze’deki soykırıma dikkat çekmek için kent meydanından seslendi…

GÜNDEM 22.10.2024, 07:25
Saadet Sincan, Gazze’ye dikkat çekti
Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı, ilçede bulunan Kent Meydanı’ndan “Vicdanın sesini duy, harekete geç” diye seslendi. Yapılan basın açıklamasında konuşan Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Abidin Temoçin, Gazze’de gerçekleşen saldırılara dikkat çekerken, Siyonist İsrail’in son 1 yıldır saldırılarını tüm dünyanın gözü önünde devam ettirdiğini belirtti.
Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı tarafından, Gazze’de gerçekleşen soykırıma yönelik harekete geçilmesi için çağrıda bulunuldu. İlçede bulunan Kent Meydanı’nda konuşan Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Abidin Temoçin, İsrail’in onlarca yıldır saldırılarını sürdürdüğünü hatırlatarak, son bir yıldır ise soykırımını daha da büyüttüğüne dikkat çekti.

İsrail’in, son bir yılda Filistin’de yer, mekân, yaşlı ve çocuk fark etmeksizin saldırılarını sürdürdüğüne işaret eden Temoçin, “Bu süreçte tüm savaş suçlarını işleyen Siyonizm’e karşı somut adım atılmamıştır. Soykırım davasına rağmen katil Netanyahu BM toplantısında konuşturulmuştur. Batı’nın ikiyüzlü tavrına yabancı değiliz”  dedi.

Filistin’de gerçekleştirilen saldırıların tek hedefinin Filistin olmadığına işaret eden Temoçin, Siyonist İsrail’in bütün bölgeyi tehdit ettiğini belirterek, “Arz-ı Mev’ud masalları ile tüm bölgeyi kana bulamak isteyen İsrail için bu bölgede bir müttefik yoktur. Sırasını bekleyen kurban vardır. Başta Gazze olmak üzere Lübnan’ı, Yemen’i, Suriye’yi bombalayan Siyonist teröristler son günlerde Lübnan’da vahşete başladılar. Sırada Irak’ın, Türkiye’nin ve diğer Müslüman ülkelerin olmadığını kim söyleyebilir” ifadelerini kullandı.

İktidara çağrıda bulunan Temoçin, tehlikenin farkına varılması gerektiğini belirterek, “Çizilen bu kanlı haritalar ile önümüze konulan plana karşı çıkmak için daha ne beklenmektedir. Irak’ta susan, Libya’da susan, Afganistan’da susan liderler ateş çemberinin gittikçe daraldığını ve sıradaki hedefin kendisi olduğunu ne zaman görecekler? Siyonist ve emperyalist güçler için bahaneler asla bitmeyecektir” diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından, meydanda bir resim sergisi de kurulurken, Gazze’de son bir yılda gerçekleştirilen vahşi saldırılar vatandaşların gözleri önüne serildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:26
Güneş 06:46
Öğle 12:28
İkindi 15:32
Akşam 18:00
Yatsı 19:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı