Sadece 200 bin TL farkla Renault Megane’ın elektriklisini alabilirsiniz! Üstelik yakıt tasarruflu

Son derece beğeni toplayan otomobil modelleri arasında yer alan Renault Megane için yeni ayın fiyatları da kampanyaları da belli oldu. İşte Renault Megane kampanyaları ve güncel fiyatları…

GÜNDEM 26.07.2024, 11:50
1
Sadece 200 bin TL farkla Renault Megane’ın elektriklisini alabilirsiniz! Üstelik yakıt tasarruflu
Otomobil denince Türkiye’deki otomobil alıcılarının ilk 10 içerisinde sayabileceği Renault Megane, temmuz ayının da yakından takip edilen otomobilleri arasındaki yerini aldı. Bu ay indirimli fiyatlar ile satışa çıkan Renault Megane için dünyaca ünlü otomobil markasından bir de kampanya haberi geldi. Peki Renault Megane temmuz ayı fiyatları ne kadar, kampanya şartları neler? İşte Renault Megane kampanya şartları ve güncel fiyatları…

Bu ayın kampanyalarından birini gözde modeli Megane için düzenlemiş olan Renault, Megane alacaklara 200 bin TL’ye kadar destek kredisi sağlayacağını duyurdu. Bu krediyi 12 ay vade ile sunan Renault, aynı zamanda krediden herhangi bir faiz alınmayacağını yani kredinin faizsiz bir şekilde kullandırılacağını belirtti. Renault Megane almak için kredi çekecek olanların kampanya kapsamında aylık ödemeleri gereken taksit miktarı yalnızca 16 bin 888 TL olacak.

Temmuz ayı boyunca indirimli fiyatlar ve destek kredisi kampanyası ile satışta olacak olan Renault Megane’ın sedan versiyonu için satış rakamları dünyaca ünlü markadan geldi. Temmuz ayında 1 milyon 400 bin TL’yi aşmış bir taban fiyatla satışa çıkan Renault Megane sedanlar bu ay 4 farklı versiyonla satışa başladı. İşte Renault Megane sedan temmuz ayı güncel satış fiyatları:

Söz konusu elektrikli otomobil olduğunda oldukça iyi bir performansı garanti etmeye başlamış olan Renault, Megane’ın yüzde 100 elektriklisini de üretti. Sedanın üzerine ortalama 200 bin TL daha koyularak alınabilecek olan yakıt tasarruflu bu versiyon, 2 ayrı modelle satıştaki yerini temmuz ayı için aldı. İşte Renault Megane yüzde 100 elektrikli temmuz ayı güncel satış fiyatları:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:42
Öğle 12:29
İkindi 15:35
Akşam 18:06
Yatsı 19:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı