Şenol Güneş'in geri dönüşüne ilginç kutlama! Trabzonsporlu taraftar ilgi çekti

Trabzonspor'da dördüncü Şenol Güneş dönemi yaşanırken bir taraftar bu gelişmeyi keçi ve koçlarının boynuzlarını bordo-maviye boyayarak kutladı.

SPOR 13.09.2024, 12:40
1
Şenol Güneş'in geri dönüşüne ilginç kutlama! Trabzonsporlu taraftar ilgi çekti
Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla yollarını ayırırken efsane futbolcusu ve teknik direktörü Şenol Güneş'i takımın başına getirdi.
Dördüncü kez Şenol Güneş dönemi yaşanan bordo mavililerde bazı taraftarlar bu gelişmeye sevinirken bazı taraftarlar ise Fatih Tekke'nin getirilmesini istemişti.
 Trabzonsporlu olan 28 yaşındaki Ramazan Aysoy da Şenol Güneş'in gelişine sevinenler arasında yer aldı.
Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde yaşayan Aysoy, Güneş'in gelişinin ardından keçi ve koçlarının boynuzları bordo-maviye boyadı.
İlçenin yaylalarında yıllardır besicilik yapan Aysoy, Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle hayvanlarının boynuzunu boyadığı belirterek, “7-8 yaşından beri babadan ve dededen kalan besiciliği sürdürüyorum. Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte Trabzonspor sevdalısı olarak mutlu olduk. Sevincimizi koçlarımızın, koyunlarımızın boynuzunu bordo-mavi yaparak göstermeye çalıştık. Yaklaşık 2 bin 500 hayvanımın boynuzunu bu şekilde boyadım. 50 kutu boya kullandım. 2 gün boyama işlemi sürdü” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı