Serbest kalan Narin'in babasından ilk açıklama: Bana da kimse bir şey söylemiyor

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada serbest bırakılan baba Arif Güran açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 13.09.2024, 15:55
Serbest kalan Narin'in babasından ilk açıklama: Bana da kimse bir şey söylemiyor
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada dün gece serbest bırakılan baba Arif Güran açıklama yaptı.Narin Güran'ın babası Arif Güran, "Lütfen fenomenlik adı altında kızımın mezarına gelip takipçi kazanmaya çalışmayın. Lütfen dikkat edin. Türk halkından da Allah razı olsun. Kızıma sahip çıktınız. Türkiye Cumhuriyeti her şeyi açığa çıkaracaktır." dedi.Açıklamaları şöyle:“Ben de bir şey bilmiyorum. Bana da kimse bir şey söylemiyor. Ben de her şeyi sizden öğreniyorum. Sizden ricam bu yalan haberlerle kızımın acısını yaşayamıyorum. Tanımadığımız insanların mezarlığa gelip, fotoğrafını çekip nemalanmasınlar. Şüphelendiğim bir şeyler varsa da onu jandarmayla paylaştım. İnanıyorum, adalet yerini bulacak.”
Devletimiz elinden geleni yaptı bu davayla ilgili. Araştırmalar devam edecek. Rabbim onlara da aynısını yaşatsın. Allah belalarını versin. Biz lüks bir aile değildik çekirdek bir aileydik. Devlet herkesi alabilir, devlet bende şüpheleniyorsa beni bir başkasını da alabilir. Ben inanıyorum. Devlet kızımızın kanını yerde bırakmayacak.”
“Oğlum bir daha yakalanır bir daha alınır bir daha bırakılır. Devletin bileceği iş. Netice olarak bu soruşturmanın savcılarımızın başarılı gitmesi için en gerekiyorsa yapılır.”
“Devlet ne diyorsa o şekildedir. Nevzat Bahtiyar, benim akşamları gelirdi yanımda otururdu ama yanımda otururken insanların çirkin yüzlerini göremiyorsunuz.”
“Devlet elinden gelenin fazlasını yaptı. Temennim sağ bulunmasıydı, ölü bulundu. Şimdi bir mezarı var. Bu da devletin bir çabasıdır. Bu soruşturmayla ilgili zaten bir gizlilik kararı var. Allah’ın izniyle kim yakalanmışsa kim suçluysa devlet bunları çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı.”
Detaylar geliyor...
Kaynak: TRT

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı