Temel Karamollaoğlu, AGD'nin Kadim Yurdu'nu açtı: Erbakan Hoca’nın ektiği filizler yeşeriyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezi yanında yer alan Kadim Yurdu açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Toplumu düzeltmek için çalışmak mecburiyetindeyiz. Bugün hakikaten sokakta gezmek bile insana zor geliyor” dedi.  AGD Genel Başkanı Salih Turhan ise, “Erbakan Hoca’mızı anıyorum. Bu çalışmalar, onun ektiği filizlerin yeşermesidir” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 29.09.2024, 07:25
Temel Karamollaoğlu, AGD'nin Kadim Yurdu'nu açtı: Erbakan Hoca’nın ektiği filizler yeşeriyor
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezi’nin yanında yer alan Kadim Yurdu açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Açılış programına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara İl Başkanı Adnan Simit, ÖĞ-DER Genel Başkanı Numan Gökmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Saadet Partisi 27’nci Dönem Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman katıldı.

Toplumsal bozulmalara dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eğitim alanını işaret ederek, “İmam hatip okullarımızın adedi arttı, aslında neredeyse bütün okullarımız imam hatip hali aldı. Ancak biz böyle bir durumda ahlâksızlık tablosunun sona ermesini beklerdik. İmam hatiplerden mezun olan, ilahiyatlardan mezun olan bir gencimiz nasıl namaz kılmaz? Nasıl dinin kurallarına uymaz? Nasıl inancı olmaz? Maalesef bunları görüyoruz. Bana 20 yıl önce bunun olacağı söylense inanmazdım. Okullarından mezun olanlar devlet kademesinde görev almak için dilsiz şeytan oldular. Biz inşallah bu yurtlarımızda inançlı, imanlı, mücadele ehli gençler yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Biz önce görevimiz olduğunu idrak etmeliyiz. İşimiz zor ülkenin çivisi çıkmış durumda”  dedi.

Gençlerin ailelerinin yolundan gitmediğini ifade eden Karamollaoğlu, yurtlarda yetişen gençlerin şuurlu yetiştirileceğini belirterek, “Bu yurtlarda yetişen çocuklarımızın şuurlu yetişeceklerine ve bunun için çaba sarf edeceklerine inanıyorum. Toplumu düzeltmek için çalışmak mecburiyetindeyiz. Bugün hakikaten sokakta gezmek bile insana zor geliyor. Görevimizin ne kadar zor olduğunu, bu yurttaki öğrencilerin ne kadar önemli olduğunu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

İsrail’in Filistin’de ve bölgede oluşturduğu krize dikkat çeken Karamollaoğlu, ABD, İngiltere gibi ülkelerin İsrail’e desteğini sürdürdüğünü işaret ederek, “Şuan HAMAS gibi yapılar bu zulmü durdurmak için mücadele ediyor. Ancak 40 bini geçti şehit sayısı. İlk aşamada ne kadar insanın öldüğünü bilmiyoruz. Şu an sadece çarpışanlar değil hastaneler, okullar, mescitler hatta kiliseler paylarına düşeni alıyor. Hâlâ duraksama yok. Batı’da da hiç tereddüt yok. Dünya sadece seyretmekle yetiniyor. Biz ise sadece kınıyoruz. ‘Kahrol düşman’ kahrol demekle zulüm ortadan kalkmıyor ki. Bu çatışmalar başladığı zaman İsrail Parlamentosu’nda bulunan hahamlar, Yahudiler dışında diğer insanların onların hizmetkârı olarak var olduklarını ifade etmişti. Amerika’nın finans alanında her kademesine Yahudiler hâkim, dış işleri, medya tamamen Yahudilerin elinde. Şu anda ABD’de, İngiltere’de, Fransa’da, Almanya’da İsrail’e hizmet etmeyi bir görev olarak kabul ediyorlar” dedi.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan açılışta yaptığı konuşmada, emek veren herkese teşekkür ederken, çalışmaların sonucunda kadim bir çalışmanın ortaya konduğunu ifade ederek, “Bize yeni bir dünya ideali fikrini aşılayan Erbakan Hoca’mızı anıyorum. Bu çalışmalar, onun ektiği filizlerin yeşermesidir. İsmini anmakla bitiremediğimiz birçok büyüğümüzün bakış açısıyla bu hizmetleri yapıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:55
Akşam 18:33
Yatsı 19:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı