Temmuz ayının gözbebeği oldu! Seat Ibıza’da 14 bin 250 TL’ye her şey alınabiliyor!

Temmuz ayında otomobil almak isteyenler için gösterişli otomobil modellerinden biri olan Seat Ibiza’nın fiyatları netlik kazandı. Peki Seat Ibiza temmuz ayı fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza güncel fiyat listesi…

GÜNDEM 26.07.2024, 12:05
Temmuz ayının gözbebeği oldu! Seat Ibıza’da 14 bin 250 TL’ye her şey alınabiliyor!
Türkiye’de önemli bir pazar payı elde etmiş olan Seat, birçok modeli ile kendisine has bir müşteri portföyü oluşturmayı başardı. Gösterişli modellerini her ay belirli fiyattan satışa sunan Seat, bu ayın fiyatlarını da açıkladı. Özellikle segmentine göre piyasanın altında kalan fiyatlarıyla otomobil alıcılarını etkileyebilecek olan Seat Ibiza için istenen rakamlar, dikkat çekici. Peki Seat Ibiza temmuz ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Seat Ibiza temmuz ayı güncel fiyat listesi…

Seat İbiza’nın aydınlatmalı havalandırma ızgaralarını barındıran, aynı zamanda 9,2’’ multimedya ve navigasyon sistemi içeren ve güvenliğini seyahat asistanı ile destekleyen ‘1.0 EcoTSI 115 HP DSG Style’ versiyonu, bu ayın satıştaki otomobilleri arasındaki yerini aldı. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı da belli olmuş olan bu versiyon için Seat, 1 milyon 235 bin TL istedi. Öte yandan İbiza’nın Style donanımında öne çıkan özelliklerden biri 15’’ alüminyum alaşımlı jantlar iken, diğeri ecoLED ön farlar. Ayrıca Seat, bu markanın opsiyonel Style plus paketi için ek 14 bin 250 TL ödeme istediğini de açıkladı.

Seat’ın bir başka versiyonu olan ‘1.0 EcoTSI 115 HP DSG FR’ de yetkili satış bayilerindeki yerini temmuz ayı fiyatı ile aldı. Bu versiyon için temmuz ayı Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatını belirlemiş olan Seat, bu fiyatı 1 milyon 365 bin TL olarak açıkladı. Bu versiyonda 17" alüminyum alaşımlı jantlar içeren Seat İbiza; aynı zamanda full LED mercekli ön farlar, LED arka farlar, parlak siyah yan aynalar, spor tamponlar ve FR süspansiyon, krom egzoz görünümlü arka difüzör gibi birçok özelliği de üzerinde taşıyor.

Seat İbiza’nın son versiyonu olan, “1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR” markanın 40. yıla özel olarak çalıştığı versiyonlardan birisi. Bu versiyon için 1 milyon 435 bin TL isteyen Seat, temmuz ayı listesinde bu versiyona da yer verdi. Diğer versiyonlardan farklı olarak 18" alüminyum alaşımlı jantlar içeren bu model, aynı zamanda full LED mercekli ön farlar, sürüş profili seçimi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, geri görüş kamerası, siyah iç tavan döşemesi ve spor tip koltuklar gibi birçok özelliği kullanıcılarına aynı anda sunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı