Teşkilatlar eleştiri raporlarını hazırlamaya başladı!

Ak Parti teşkilat buluşmalarına hazırlanıyor… Teşkilatların şikâyetleri dinlenecek… Meclis’in Temmuz sonunda tatile girmesiyle teşkilat buluşmaları çalışmasını başlatacak olan parti kurmayları, teşkilatların öneri ve eleştirilerini dinleyecek.

SİYASET 09.07.2024, 04:35
1
Teşkilatlar eleştiri raporlarını hazırlamaya başladı!
AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanılan oy kaybı sonrası teşkilatlarla bir araya gelecek. Meclis’in Temmuz sonunda tatile girmesiyle teşkilat buluşmaları çalışmasını başlatacak olan parti kurmayları, teşkilatların öneri ve eleştirilerini dinleyecek.

Yapılması planlanan buluşmalar AK Partili teşkilatlar ile sınırlı kalmayacak. Gidilen illerde sivil toplum örgütleri ile de “Türkiye Buluşmaları” adı altında bir araya gelinecek. Bu buluşmalar sonucunda hazırlanacak raporlar, son günlerde AK Parti içinde “değişim ve yeni dönem” talebinin zemini oluşturacak.

Teşkilatlar ise şimdiden yapılması planlanan buluşmalara hazırlanmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, teşkilatlar kendileri ile bir araya gelecek parti kurmaylarına ter döktürecek. Şikâyet ve eleştirilerini sıralayacak.

Teşkilatların en çok eleştireceği konu ise parti içi atamalarda liyakate dikkat edilmemesi olacak. İl ve ilçe başkanlıklarının parti mensupları ile arasına koyduğu mesafenin son yıllarda giderek büyümesinden rahatsız olan ve bunu belirli aralıklarda genel merkeze iletmeye çalışan teşkilatlar, bu şikâyetlerini parti kurmaylarının yüzüne söyleyecek.

Bu buluşmalar sonrası parti içinde değişimin hızlanması da bekleniyor. Önceki günlerde 7 il başkanlığında yapılan değişimin, teşkilatların şikâyetleri sonrası artacağı da AK Parti kulislerinde bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı