Trabzon'da olaylı gece! Burak Yılmaz, taraftarlarla tartıştı

Trabzonspor, Kayserispor ile kendi sahasında berabere kalırken maç sonrası Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz Trabzonspor taraftarlarıyla tartıştı

SPOR 19.09.2024, 23:35
1
Trabzon'da olaylı gece! Burak Yılmaz, taraftarlarla tartıştı
Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan maçın son dakikaları büyük bir heyecana sahne olurken, maç sonrası Burak Yılmaz sinirlerine hakim olamayarak taraftarlarla tartıştı.
89. dakikaya kadar Trabzonspor deplesmasında 2-0 önde olan Kayserispor son dakika yediği gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldı.
Yenen goller sonrasında kulübede sinirlerine hakim olamayan Burak Yılmaz, maçın bitiş düdüğüyle birlikte öfkesine yenik düştü.

Trabzonspor taraftarlarının kendisine yönelttiği tepkiler karşısında bir anda tribünlere doğru hareketlenen Yılmaz'ı, güvenlik güçleri zorlukla sakinleştirebildi.
Yılmaz, tribünde olan bir taraftara, "Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım" dedi.Tepkilerin devam etmesi üzerine Burak Yılmaz, "Lan oğlum siz adam mısınız" ifadesini kullanınca ortam daha da gerildi.Güvenlik güçleri Burak Yılmaz'ı soyunma odasına doğru yönlendirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:58
Güneş 06:18
Öğle 12:37
İkindi 16:04
Akşam 18:46
Yatsı 20:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı