Trabzonspor-Başakşehir ilk 11'ler belli oldu! Maç saat kaçta hangi kanalda?

Şenol Güneş önderliğinde yükselişe geçmeye çalışan Trabzonspor, bugün Başakşehir'le karşılaşacak. Bu kritik mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu.

SPOR 19.10.2024, 15:30
Trabzonspor-Başakşehir ilk 11'ler belli oldu! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Şenol Güneş yönetimindeki Karadeniz ekibi Başakşehir mücadelesiyle birlikte çıkış yakalamayı hedefliyor. Bordo-mavililerde takımın en fazla skor katkısı veren oyuncusu Simon Banza oldu. Trabzonspor son olarak ligde Hatayspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmüştü.
Başakşehir’de ligde oynadığı son mücadelede Kayserispor ile berabere kaldı. Başakşehir’de ise kritik mücadele öncesinde gözler Figueiredo, Piatek, Deniz Türüç, Pelkas gibi oyunculara çevrildi. Trabzonspor - Başakşehir mücadelesini Zorbay Küçük yönetecek. Peki Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Trabzonspor - Başakşehir karşılaşmasının detayları…
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında milli ara dönüşünde Trabzonspor ve Başakşehir kozlarını paylaşıyor.
Trabzonspor - Başakşehir mücadelesini Zorbay Küçük yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan çimen ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek.
Trabzonspor - Başakşehir maçı 19 Ekim cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.
Trabzonspor: Uğurcan, Lundstram, Mendy, Visca, Cham, Ozan, Banza, Eren, Okay, Draguş, Manheiro
Başakşehir: Muhammed, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Deniz, Crespo, Kemen, Serdar, Piatek

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Ekim 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:43
Öğle 12:29
İkindi 15:34
Akşam 18:04
Yatsı 19:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı