Trabzonspor'da flaş ayrılık! Kulübe veda etti

Yeni sezon hazırlıklarına kısa süre sonra başlayacak olan Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar.

SPOR 23.06.2024, 15:25
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Kulübe veda etti
Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılarından Egemen Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden ayrıldı.
Korkmaz yaptığı yazılı açıklamasında, "Futbolcu olarak da görev alma şansı bulduğum Trabzonspor Kulübü'ndeki antrenörlük görevimden gelecekle ilgili hedeflerim ve kariyer planlamam doğrultusunda ayrıldığımı bildirmek isterim. Bundan sonraki kariyer hedefim; teknik direktörlük olacak. Bu yolculukta bana sonuna kadar destek olan ve katkı sağlayan başta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı olmak üzere, tüm teknik heyetimize ve Trabzonspor Kulübü'ne en içten teşekkürlerimi sunarım. Onların rehberliği ve desteği olmadan bu noktaya gelmem mümkün olamazdı. Futbol tutkum ve çalışma azmimle, bundan sonraki görevimde başarılı olmayı hedefliyorum." ifadelerini kullandı.
Egemen Korkmaz ayrıca şu ifadelere yer verdi:
"Trabzonspor, bana hem profesyonel hem de kişisel anlamda çok büyük katkılar sağladı. Son olarak; Trabzonspor camiasına ve taraftarlarımıza da teşekkür etmek isterim. Onların desteği ve sevgisi, her zaman yanımda hissettiğim bir güç kaynağı oldu. Bu büyük camiaya ve değerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya başarılar diliyorum. Saygılarımla"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı