Son Dakika

Transfer haberleri (28 Ocak 2025 ): Ara transferde bombalar patlıyor!

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları haberimizde yer alıyor. İşte 28 Ocak 2025 günün transfer haberleri.

SPOR 28.01.2025, 14:30
Transfer haberleri (28 Ocak 2025 ): Ara transferde bombalar patlıyor!
Süper Lig'de ve Avrupa'da ara transfer sezonu açılırken çalışmalar hız kazandı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ekipleri kadrolarını kaliteli oyuncularla güçlendirmek için kesenin ağzını açtı. 
 İşte 28 Ocak 2025 günün transfer haberleri:
Stoper transferinde Diego Carlos'a imzayı attıran, Milan Skriniar'ı açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de rota sol beke yapılacak hamlede. Sarı-lacivertlilerin listesinde Kieran Tierney, Sergio Reguillon, Cuiabano ve ve Reinildo gibi isimler var. (FANATİK)
Beşiktaş, Cengiz Ünder transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlılar, milli futbolcuyla anlaşma sağlaması halinde 2.5 milyon euroluk maaşının 1 milyonunu ödeyecek. (HÜRRİYET)
Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği isimlerden Oleksandr Zubkov için kulübü Shaktar Donetsk'in yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının ardından transferle ilgili kararını vermesi bekleniyor. (FOTOMAÇ)
Galatasaray, Manchester United'da kadro dışı bırakılan Marcus Rashford'ı kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki yıldız Barcelona ile anlaşamazsa Galatasaray, Victor Osimhen'de olduğu gibi fırsatı değerlendirip Rashford'ı kadrosuna katmaya çalışacak. (SABAH)
Beşiktaş'ın Süper Lig'de Antalyaspor'la oynadığı maçın ardından Ole Gunnar Solskjaer Jean Onana ve Cher Ndour'un yerine takviye istedi. Alex Oxlade-Chamberlain'in durumuna göre bir transfer daha yapılacak. (MİLLİYET)
Southampton, Kyle Walker-Peters için bonservis talebindeki beklentisini 8 milyon euroya kadar düşürdü. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcunun transferini 5 milyon euroya tamamlamaya çalışacak. (FANATİK)
Trabzonspor, Dinamo Kiev forması giyen Jorge Carrascal için bir görüşme daha yapacak. Bordo-mavili takım Kolombiyalı futbolcu için 4 milyon euro teklif ederken Rus ekibinin beklentisi 6.5-7 milyon euro seviyesinde. (FANATİK)
Sağ beke Kyle Walker-Peters, stopere Strahinja Pavlovic'i isteyen Galatasaray'da orta saha için Mario Lemina, 10 numara pozisyonu içinse Marco Asensio'nun ismi öne çıkmış durumda. (FOTOMAÇ)
Galatasaray, daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Kevin Danso'yla ilgileniyor. Sarı-kırmızılıların bu transferde önemli bir mesafa kaydettiği belirtildi. (MİLLİYET)
Beşiktaş, Barcelona'dan Ansu Fati'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. (SABAH)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
10
hafif yağmur
Namaz Vakti 15 Şubat 2025
İmsak 06:18
Güneş 07:44
Öğle 12:45
İkindi 15:15
Akşam 17:36
Yatsı 18:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı