TSE Bünyesine yeni memur alımı yapılacak!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılacak yeni memur alımı ilanı duyuruldu. Kadrolara başvuru yapacaklar için en az lise mezunu olmak koşuyla memur alımı yapılacağı açıklandı.

GÜNDEM 21.08.2024, 08:05
TSE Bünyesine yeni memur alımı yapılacak!
TSE bünyesinde memur alımı ilanı duyuruldu. TSE kadrolarında yaşanılan eksiklik nedeniyle  Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Memur, Muhasebeci gibi unvanlarda personel alım yapılacağı duyuruldu. “Peki personel alımları için başvuru şartları neler? Başvuru işlemleri nasıl yapılabilir?” gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) bünyesine alımı yapılacak personel kadrosu için kontenjanlar belli oldu

TSE memur alım şartları şu şekilde;
Adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşıması talep edilecektir.
Başvuru yapılacak meslek grupları için belirtilen öğrenim programlarından mezun olması,
Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmaması ya da askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması gibi şartlar talep edilecektir.

Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı ve Türk Standardları Enstitüsü (http://www.tse.org.tr) web sitesi Duyurular bölümünde alım ilanının yayınlanmasını müteakip, e-Devlet üzerinden Türk Standardları Enstitüsü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuru işlemlerini tamamlayabilir.
Adaylar, başvuru işlemini tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri önem arz etmektedir.  (“Başvuru Alındı” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilme kapsamına dahil edilmeyecektir. Bu hususta sorumluluk başvuru yapan adaya ait olacaktır)
Personel alımları için daha kapsamlı bilgilere aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı