Türkiye’de hala en çok satan SUV’lardan… 9 bin 500 TL ek ödeme yapan Dacia Duster’ı istediği gibi alır!

Ağustos ayının rakamlarından satışta olan Dacia Duster’ın taban fiyatı ortaya çıktı. Peki Dacia Duster ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte Dacia Duster güncel fiyatları…

GÜNDEM 22.08.2024, 14:55
Türkiye’de hala en çok satan SUV’lardan… 9 bin 500 TL ek ödeme yapan Dacia Duster’ı istediği gibi alır!
Bu ayın en çok konuşulan SUV modellerinden olmayı başarmış olan Dacia Duster, Türkiye piyasasında uzunca süredir satılan modeller arasında yer alıyor. Birbirinden farklı donanım ve versiyonlarıyla dikkat çeken Dacia Duster’ın ağustos ayı fiyatları da belli olmuş bulunuyor. Bu ay taban rakamıyla dikkat çeken Dacia Duster, müşterilerine tam 9 farklı seçenek sunuyor. Peki Dacia Duster ağustos ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Dacia Duster ağustos ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…

Bu ayın rakamlarını belirlemiş olan Dacia, gözde modeli Duster için hem en ucuz hem de en pahalı versiyonunu açıkladı. Taban fiyatı 1 milyon 189 bin 900 TL’ye ulaşmış olan Dacia Duster, tavanda ise, ağustos ayı için 1 milyon 636 bin TL’yi gördü. Her bir versiyonu belli olmuş olan ve bu aya 4 farklı donanım ile giriş yapan Dacia Duster’ın versiyonlarına göre fiyatları da dünyaca ünlü markadan geldi.

Bu ay 4 farklı donanım ile satışa çıkmış olan Dacia Duster, tam 9 versiyon için fiyat belirledi. İşte Dacia Duster ağustos ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları:

Opsiyonlar için her versiyona özel fiyat belirlemiş olan Dacia Duster’ı özelleştirmek isteyenlerin bu ay ödeyeceği rakam da ortaya çıktı. İşte Dacia Duster ağustos ayı güncel opsiyon fiyatları:
Expression;

Essential;

Journey;

Extreme;

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı