Türkiye’de Mossad ajanları mı yetiştiriliyor?

KKTC’deki Siyonist işgali ortaya çıkaran ve işgalin arkasındaki örgüt konumundaki CHABAD’ı ifşa eden Millî Gazete, gündeme bomba gibi düşecek bir bilgiyi daha okuyucularına sunuyor.

GÜNDEM 01.07.2024, 04:40
1
Türkiye’de Mossad ajanları mı yetiştiriliyor?
KKTC’deki Siyonist işgali ortaya çıkaran ve işgalin arkasındaki örgüt konumundaki CHABAD’ı ifşa eden Millî Gazete, gündeme bomba gibi düşecek bir bilgiyi daha okuyucularına sunuyor. Yavru vatandaki CHABAD yapılanmasının başında bulunan Haim Azimov, 2014 yılında verdiği bir demeçte, Türkiye’deki Yahudi ailelerin çocuklarının çoğunun CHABAD okullarına gittiğini söylüyor.
 Azimov’un bahsettiği CHABAD okullarının resmiyette bir karşılığı bulunmuyor. Öte yandan Millî Gazete’nin daha önce ifşa ettiği üzere CHABAD’ın MOSSAD’la ilişkisi göz önünde bulundurulduğunda akıllara “Türkiye’de MOSSAD ajanları mı yetiştiriliyor?” sorusu geliyor.
 Yapmış olduğu etkili yayınlarla KKTC’deki Siyonist işgali ortaya çıkaran ve Siyonist işgalin arkasındaki CHABAD isimli örgütü deşifre eden Millî Gazete, söz konusu örgütün Türkiye’deki faaliyetlerini de ifşa ediyor. Daha önceki yayınlanan haberlerinde CHABAD’ın Türkiye ayağının başında Mendy Chitrik’in bulunduğunu duyuran gazetemiz, gündeme bomba gibi düşecek bir bilgiyi daha okuyucularıyla buluşturuyor. Bu bağlamda Millî Gazete’nin edindiği bilgilere göre CHABAD’ın Türkiye’de gayri resmi statüde eğitim verdiği merkezleri bulunuyor. Bu bilgi bizzat CHABAD’ın KKTC elebaşı Haim Azimov tarafından ifade ediliyor.
 Israel Hayom isimli yayın organından Boaz Bismuth’un, 1 Eylül 2014 tarihinde yayımlanan haberinde, Türkiye’deki CHABAD mensuplarının hayatı mercek altına alınıyor. Söz konusu haberde bir demeç veren KKTC’deki Siyonist işgalin bir numaralı ismi konumundaki Haim Azimov, KKTC’de herhangi bir düşmanlıkla karşılaşmadıklarını kaydediyor. Azimov, Boaz Bismuth’a verdiği demeçte çok önemli bir bilgiye de ağzından kaçırıyor. Buna göre Azimov, Türkiye’deki Yahudi ailelerin çocuklarının çoğunun CHABAD okullarına gittiğini söylüyor.
 KKTC’deki CHABAD yapılanmasının bir numaralı ismi olan Haim Azimov’un, Türkiye’de CHABAD okulları bulunduğuna dair sözleri dikkat çekerken, söz konusu okulların resmiyette bir karşılığı bulunmuyor. Öte yandan Millî Gazete’nin ulaştığı Türk Musevi Cemaati kaynakları, Türkiye’de CHABAD okullarının bulunmadığını savunuyor. Her ne kadar Türk Musevi Cemaati kaynakları CHABAD okullarını reddetse de söz konusu bilginin kaynağının doğrudan Haim Azimov olması akıllarda şüphe uyandırıyor.
 Israel Hayom isimli yayın organından Boaz Bismuth’un yapmış olduğu haberde dikkat çeken bir bilgi daha bulunuyor. Buna göre Bismuth, söz konusu haberde, Türkiye’deki Yahudilerin resmi olmayan eğitimlerinden Haim Hasson isimli şahsın sorumlu olduğunu belirtiyor.
 KKTC’nin Siyonist odaklar tarafından işgal edildiğini ifşa eden Millî Gazete, KKTC’deki işgalin arkasında Chabad-Lubavitcholan isimli örgütün yer aldığını ortaya çıkarmıştı. KKTC’de görev yapan bir kamu görevlisi, bu örgütle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Güvenlik kaygısı nedeniyle ismini açıklamadığımız KKTC kamu görevlisi, Chabad'ın KKTC lideri Haim Azimov'un birçok siyasetçiyi finanse ettiğini de belirtmişti. Chabad'ın LGBT'yi de desteklediğini kaydeden kamu görevlisi, "Chabad birçok suç işliyor. Kara para aklıyorlar ve MOSSAD'a bilgi sızdırıyorlar. Tüm askeri noktaları deşifre ediyorlar. Geçitkale'de olduğu gibi askeri alanların yakınlarından toprak alıyorlar" diye konuşmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Temmuz 2024
İmsak 03:32
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı