'Uçak düştü' ihbarı ekipleri harekete geçirdi! Gerçek ortaya çıktı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde "uçak düştü" ihbarı üzerine ekipler hızla olay yerine yönlendirildi.

GÜNDEM 01.09.2024, 19:55
1
'Uçak düştü' ihbarı ekipleri harekete geçirdi! Gerçek ortaya çıktı
Yalova'da "uçak düştü" ihbarı üzerine ekipler hızla olay yerine yönlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda, ihbarın gerçeği yansıtmadığı tespit edildi.
Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde olay sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen bir ihbara göre, Taşköprü beldesinde yer alan Yalova Hava Meydan Komutanlığı yakınlarında bir uçak kazası yaşandığı bildirildi.
Kısa bir süre sonra bu ihbarın "helikopter kazası" şeklinde düzeltildiği bilgisi paylaşıldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde yönlendirildi.

Yalova Hava Meydan Komutanlığı ile iletişime geçilirken komutanlık yetkilileri, kendilerine ait herhangi bir uçak ya da helikopterin kazaya karışmadığını belirtti. Bu bilginin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı.

İhbarı yapan vatandaşın, alçak uçuş gerçekleştiren eğitim uçağını bölgede gördüğü öğrenildi. Uçağın gözden kaybolduğu sırada bölgede yakılan bir ateşin dumanını gören vatandaşın bunu uçağın düşmesi olarak yorumladığı ve çağrı merkezini aradığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Eylül 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:14
Öğle 12:39
İkindi 16:09
Akşam 18:54
Yatsı 20:09
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı