Üsküdar Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri

Üsküdar’da yer alan öğretmenevi, birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği önemli yerlerden birinin içerisinde yer alır. Tarihi öneme de sahip olan Üsküdar Öğretmenevi hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri sizler için derledik.

AİLE 14.06.2024, 05:30
Üsküdar Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri
Öğretmenevleri, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermektedir. Öğretmenevlerinde konaklama önceliği her zaman için öğretmenlerin ve ardından Milli Eğitim Bakanlığı personellerine aittir. Bu statüye sahip kişilerin yanı sıra diğer kamu personelleri, özel sektör çalışanları, emekliler ve öğrenciler gibi tüm vatandaşlar da öğretmenevlerinin sunduğu hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir.
Türkiye’nin birçok farklı noktasında bulunan öğretmenevleri, kişilerin kaliteli bir şekilde zaman geçirebilmesi, farklı sosyal aktivitelere katılabilmesi ve güvenli bir şekilde konaklayabilmesine imkan sunmaktadır. Öte yandan yazlık kentlerde bulunan öğretmenevleri hem öğretmenlerin hem de tüm vatandaşların daha uygun fiyatlara tatil yapabilmesine imkan sunmaktadır. Öğretmenevlerinin bünyesinde yer alan salonlar ise düğün ve konferans gibi farklı organizasyonların yapılabilmesi için kiralanabilmektedir.

Üsküdar Öğretmenevi, İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Üsküdar ilçesinde bulunuyor. Üsküdar’ın en gözde ve tarihi değere sahip olan Validebağ Korusu’nun içerisinde yer alan öğretmenevi, Tophanelioğlu Caddesi üzerindedir. Doğa ile iç içe bir alanda yer alan bu öğretmenevi, herkesin huzur bulabileceği bir atmosfere sahiptir. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak bir şekilde vakit geçirilmesine imkan sunan bu işletme, yeşilin tüm tonlarına sahiptir. Üsküdar merkeze dört kilometre mesafede bulunan öğretmenevinin hemen önünden birçok toplu taşıma geçmektedir. Aynı zamanda çevresinde yer alan alışveriş merkezinin yanı sıra birçok ihtiyacın karşılanabileceği işletmeler de aynı lokasyonda yer alır.

Üsküdar Öğretmenevi, Üsküdar Adile Sultan Kasrı ve Öğretmenevi olarak da bilinmektedir. Toplamda on iki birimden oluşan bu işletmenin içerisinde yer alan binalar şu şekilde sıralanmaktadır;

Üsküdar Öğretmenevi’nde paylaşımlı konaklama yapılabilecek odalar olduğu gibi iki kişilik odalar, üç kişilik odalar ve dört kişilik odalar da yer almaktadır. Üsküdar Öğretmenevi’nde bulunan tüm odalarda ısıtma sistemleri, televizyon, tuvalet ve banyo, gardırop, mini buzdolabı, yirmi dört saat sıcak su ve kablosuz internet gibi hizmetler yer almaktadır. Bunun yanı sıra sıfır ila üç yaş arasındaki çocuklar için kişilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Üç ila altı yaş arasındaki çocuklardan yarım ücret alınırken, yedi yaş üzerindeki çocuklardan ise tam ücret talep edilmektedir.

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Validebağ Korusu’nun içerisinde yer alan öğretmenevi hem öğretmeneler hem de tüm vatandaşlara hizmet vermektedir. Özellikle hafta sonları Validebağ Korusu bir hayli kalabalık olmaktadır. Üsküdar Öğretmenevi’nde konaklamak için önceden rezervasyon yapılması ise planların aksamaması adına oldukça önemlidir. 2024 yılı için geçerli olan Üsküdar Öğretmenevi fiyatları şu şekilde açıklanmıştır;

 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:13
Öğle 12:46
İkindi 16:37
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı