Victor Osimhen'den maç sonu çarpıcı açıklama!

Galatasaray'ın genç yıldızı Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray'ın 3-1 kazandığı PAOK mücadelesi sonrası kritik açıklamalarda bulundu.

SPOR 26.09.2024, 09:15
1
Victor Osimhen'den maç sonu çarpıcı açıklama!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam oynana Galatasaray, PAOK karşılaşması sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi
Nijeryalı yıldız, "Maalesef tekrardan kendi kalesine atılan bir gol oldu. Hissediyorum, golüm çok yakın. En önemlisi Galatasaray'ın kazanması. Taraftarlara da ayrıca teşekkür ederim. Ligde ve Avrupa'da kazanmaya devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.
Osimhen, "Mauro Icardi ile çok iyi bir ilişkimiz var. Aynı zamanda bir lider. Michy Batshuayi çok iyi bir karakter. Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Takım olarak yardımlaşıyoruz. Ben yoksam, onlar var. Takım olarak kazanmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Osimhen, "İlk golden sonra çalan şarkıyı Lille'de bir Türk arkadaşım çaldı. Sözlerini anlamadım ama şarkıyı sevdim. Şimdi her attığım golden sonra da 'Yarim yarim' şarkısının çalması çok anlamlı olacak." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:55
Akşam 18:33
Yatsı 19:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı