Yardımın böylesi... Gazzelilerin çadırını yerle bir etti!

İşgalci İsrail'in soykırım savaşını yürüttüğü Gazze Şeridi'nde çocuklar, açlık ve susuzlukla boğuşurken, bir yandan da barınacak bir yer arayışında... Havadan atılan yardımların çadırları yerle bir etmesi de Gazzeliler için ayrı bir endişe konusu oluyor.

DÜNYA 25.06.2024, 11:40
Yardımın böylesi... Gazzelilerin çadırını yerle bir etti!
Soykırımcı İsrail rejimine katliamlar için en ölümcül silahları veren başta ABD ve Batılı ülkeler, Gazze'de yaptıkları havadan yardımlarla da Gazzelileri öldürüyor.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 262 gündür devam ediyor. Abluka nedeniyle bölgeye yapılan hava yardımları sonucu bir facia daha yaşandı.
Gazze Şeridi'ne yapılan hava yardımı sırasında yardımlardan biri yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırın üzerine düştü. Kaza sırasında çadırın boş mu dolu mu olduğu bilinmezken, etraftakiler yardım için hızla çadıra koştu.
Filistinliler, söz konusu kazalar nedeniyle yardımların hava yolu ile yapılmaması çağrısında bulunurken, bugüne kadar yapılan hava yardımları sırasında meydana gelen kazalarda 20 Filistinli vefat etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı