Yeniden şifa olacak

İşgalci İsrail rejiminin kuşatma, baskın ve saldırılarına hedef olan Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin acil servis bölümü, düzenlenen törenle yeniden açıldı.

GÜNDEM 02.09.2024, 04:35
Yeniden şifa olacak
İşgalci İsrail rejiminin kuşatma, baskın ve saldırılarına hedef olan Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin acil servis bölümü, düzenlenen törenle yeniden açıldı. İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nin en büyük sağlık kompleksi Şifa Hastanesi’ni işgal ettikten sonra bazı bölümlerini yıkarak hastaneden çekilmişti.

GAZZE’DEKİ hastanelerdeki tıbbi yetersizlikler nedeniyle doktorlar, yaralıları hayatta tutabilmek için birçok hastanın uzuvlarını kesmek zorunda kalıyor. İşgalci İsrail güçlerinin Deyr Balah kentinin doğusundaki Kastal Kuleleri’ne gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan Filistinli genç Diaa Al-Adini, iki kolunu kaybetti. Al-Adini, kız kardeşi Aya’nın yardımıyla hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken, protez kola kavuşacağı günün hayalini kuruyor.
HAMAS’ın Gazze direnişi İsrail’i bozguna uğrattı…

Gazze’de büyük bir yenilgi yaşayan işgal ordusunun kayıpları, açıklananlardan fazla.
İsrail’in Kanal 12 televizyonunun haberinde, ordunun, Gazze’de 6 İsrailli esirin cesedini bulduğu belirtildi. İsrail, Gazze’de çok sayıda ceset bulduğunu duyururken, cesetlerin sayısı ve kimliğini açıklamaktan çekindi.

İşgal altındaki Batı Şeria’nın El Halil kentinde, bir araca başka bir aracın içinden düzenlenen silahlı saldırıda üç İsrail polisinin öldürüldüğü açıklandı.
Saldırı, işgalci İsrail güçlerinin El Halil’e baskın düzenleyerek İbrahim Camii’ni kapatması, ibadet edenlerin girişini yasaklaması ve evlere baskın düzenlemesinin ardından gerçekleşti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Eylül 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:14
Öğle 12:39
İkindi 16:09
Akşam 18:54
Yatsı 20:09
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı