Yıkılsın dünya! İslam ülkelerinin liderleri, acziyet ve bedbaht halde

Siyonist İsrailli teröristler, Gazze'ye saldırmaya devam ediyor. İslam ülkelerinin liderleri ise yaşanan soykırıma bir yapmazken suskunluğunu korumayı sürdürüyor.

ASAYİŞ 17.09.2024, 23:20
Yıkılsın dünya! İslam ülkelerinin liderleri, acziyet ve bedbaht halde
Siyonist İşgalci İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nde bir evi bombalaması sonucu 9 sivilin şehit olduğu, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
Filistin Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, işgalci İsrail güçlerinin Gazze kentinin Derec Mahallesi'nde bir evi bombaladığı belirtildi.
Saldırıya uğrayan evin enkazından 4 kişinin cansız bedeni ile çok sayıda yaralının çıkarıldığı aktarılan açıklamada, "Evin enkazındaki 5 kişinin cesedi henüz çıkarılamadı" ifadeleri kullanıldı.
Siyonist İsrail rejiminin bombaladığı evin "Hassune" ailesine ait olduğu bilgisi verilen açıklamada, İsrail güçlerinin saldırılarından kaçan başka iki ailenin de aynı evde yaşadığı kaydedildi.
Siyonist İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 795’i çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere 41 bin 252 Filistinli şehit oldu, 95 bin 497 kişi yaralandı.
Enkaz altında hala binlerce şehidin olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.
Yaşanan bu soykırım karşısında, İslam ülkelerinin liderleri ise suskunluğunu koruyor ve katliamların son bulması için etkili bir girişimde bulunamıyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı