Zeynep Aydın Dar-ı Beka’ya yolcu edildi

Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’ın geçtiğimiz gün rahmet-i Rahman’a kavuşan kız kardeşi Zeynep Aydın, İstanbul Pendik’teki Kaynarca Merkez Camii’nden ebediyete yolcu edildi. Cenaze törenine Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ile Milli Görüş teşkilatlarının yanı sıra siyaset camiasından çok sayıda isim katıldı.

GÜNDEM 11.09.2024, 15:50
Zeynep Aydın Dar-ı Beka’ya yolcu edildi
Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’ın geçtiğimiz gün ahirete irtihal eden ablası Zeynep Aydın’ın vefat haberi Milli Görüş camiasını üzüntüye boğmuştu. 56 yaşında can emanetini Rabbine teslim eden Zeynep Aydın Hanımefendi için İstanbul’un Pendik ilçesindeki Kaynarca Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Merhume Zeynep Aydın Hanımefendi’nin cenazesi Yayalar Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze törenine Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın yanı sıra; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,
Saadet Partisi genel başkan yardımcıları  Arslan Ateş, Adnan Simit, Sabri Tekir, Fatih Aydın, Ersan Bilgin ve Ömer Abdullah Ayhan,Saadet Partisi milletvekilleri Bülent Kaya, Mesut Doğan ve Mehmet Karaman; Saadet Partisi başkanlık divanı üyeleri Fesih Bozan, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Saadet Partisi GİK üyeleri, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve Saadet Partisi ilçe başkanları ve yönetimleri ile mahalle yönetimleri, gençlik ve kadın kollarından çok sayıda Milli Görüşçü katılım sağladı.
Milli Gazete olarak merhume Zeynep Aydın’a Allah’tan rahmet, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın başta olmak üzere acılı ailesine, sevenlerine ve Milli Görüş camiasına başsağlığı dileriz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı