8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin bulunma anı yayınlandı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan yürek parçalayan olayda, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni üzerindeki taşlarla dolu görüntüler kamuoyunu derinden sarsarken, cinayetle ilgili soruşturma genişliyor. Anne, ağabey ve diğer yakınlarının da aralarında bulunduğu toplam 14 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 16.09.2024, 10:25
1
8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin bulunma anı yayınlandı!
Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. 14 şüpheli gözaltına alınırken, minik kızın cesedinin bulunduğu anların yürek yakan görüntüleri ortaya çıktı.
Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir dönüm noktası yaşandı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, aracında Narin'in genetik izlerine ulaşılan Salim Güran, kasten öldürme suçundan tutuklanırken, cesedi Salim Güran'dan aldığını iddia eden Nevzat Bahtiyar'ın ifadesiyle birlikte soruşturma kapsamı genişletildi. Narin'in anne, baba ve ağabeyi de dahil olmak üzere toplam 24 şüpheli gözaltına alındı.

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, A Haber'de yaptığı açıklamada, Narin Güran cinayetinde yeni ve şaşırtıcı gelişmelerin olabileceğine dair bir ipucu verdi. Şimşek, ismini açıklayamadığı bir yetkilinin kendisine bu yönde bilgi verdiğini ifade etti.
A Haber'in yaptığı özel habere göre, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu yerde çekilen görüntülerde, minik kızın üzerine konulmuş büyük taşlar yer alıyor.
Bu görüntüler, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Sabah, Dünya

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı