Ali Ece'den, Galatasaraylı oyuncuya: "Bu adam insan değil"

Spor yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'da gösterdiği performansla gündem olan Victor Osimhen hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 21.10.2024, 09:55
Ali Ece'den, Galatasaraylı oyuncuya:
Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"Yunus Akgün istikrarlı oyununu gösteriyor. Bu sene Galatasaray'da beklentileri yukarıya çıkaran bir isim oldu. Geçen sene Barış Alper Yılmaz, ondan önceki sene Kerem Aktürkoğlu bunu sağladı. Okan Buruk oyuncudan verim almayı başarıyor. Öğrencileri de aldıkları şansı iyi değerlendirerek karşılık veriyorlar.

"Galatasaray'da o kadar iyi duran top kullanan futbolcular var ki Kerem Demirbay, Gabriel Sara ve Dries Mertens'in attığı tüm toplar etkili oluyor. Hakikaten büyük lüks."

"Victor Osimhen, Süper Lig tarihinin en unutulmaz gollerinden birini attı. Birincisi ilk anda yükselecekti bekledi, ikincisinde golü yaptı. Mükemmel rövaşata. Bu kadar uzun boylu oyuncunun estetik bir şekilde rövaşata golü atması hakikaten takdiri hak ediyor. Napoli kariyerinden beri zaten ben insan değil diyorum. Olağanüstü bir atletizmi var. Çok rahat sırıkla atlamacı, kuma atlamacı, uzun atlamacı, atlet, maratoncu hepsi olabilirdi."

Galatasaray'ın geçen seneki kadrosundan büyük farkı çok isim yapmış yıldızlar yok ama Yunus Akgün, kendisini izlemeden kötü futbolcu denilen Gabriel Sara ve Ismail Jakobs fark yaratıyor. Geçen sene Angelino, Ismail Jakobs'a göreçok ofansif oynuyordu ama defansif katkısı onun kadar iyi olamadı. Tek sıkıntısı sakatlık yaşaması. O sakatlıkları olmasa zaten daha büyük oyuncu olabilirdi. Kötü zemin de sakatlanıp oyundan çıkmasına sebebiyet verdi.
Gabriel Sara'nın Antalyaspor maçında başka bir yüzünü görüyoruz. Defansif olarak başarılı kademelerine şahit olduk. Abdülkerim Bardakcı'ya hep yardım etti. O da oyunu iki yönlü oynamayı biliyor. Komple oyunculara bu yüzden yüksek paralar veriliyor."
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Ekim 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 12:28
İkindi 15:32
Akşam 18:02
Yatsı 19:16
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı