Antalya’daki en iyi 9 kahvaltı mekanı

Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak istediğiniz zaman Antalya’da tercih edebileceğiniz birbirinden başarılı mekan bulunuyor. En iyi 9 kahvaltı mekanını sizin için hazırladık.

AİLE 26.06.2024, 04:15
Antalya’daki en iyi 9 kahvaltı mekanı
Eşsiz doğası ve kültürüyle dikkat çeken Antalya, birbirinden güzel mekanlarıyla da biliniyor. Özellikle hem yerel halka hem de turistlere yönelik eşsiz seçenekler sunması sebebiyle Antalya’da birbirinden başarılı mekanlar mevcut. Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak ve enerjinizi yerine getirmek istiyorsanız sizin için özenle hazırladığımız bu 9 kahvaltı mekanını tercih edebilirsiniz.
Şehir merkezinde olmasına rağmen sizi şehrin uzak bir noktasından aymış gibi hissettirecek olan bu restoranı tercih edebilirsiniz. Kahvaltı öğünü hem açık büfe olarak sunuluyor hem de serpme kahvaltı olarak tercih edilebiliyor. Başarılı kahvaltısıyla ön plana çıkan bu restoran Antalyalıların vazgeçilmezi olmuş durumda.
Muratpaşa'da bulunan ve uygun fiyatları ile dikkat çeken bu restoran kahvaltısı ile biliniyor. Erken saatlerde açılıp gece geç saatlere kadar hizmet vermeye devam eden Supla, özellikle hafta sonu ve tatil günlerinde kalabalık oluyor. Gitmeden önce rezervasyon yaptırabilir ve eşsiz kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz.
Antalya’nın meşhur yerleri arasında bulunan Yamaç Cafe, lezzetleri kadar manzarası ile de öne çıkıyor. Kahvaltının yanı sıra menü çeşitliliği yüksek olan Yamaç Cafe, Antalyalıların vazgeçilmezi.
Çakırlar Antalya’nın en meşhur yerlerinden biri. Özellikle şehirden uzaklaşmak istiyor ancak çok uzun bir yolculuk yapmak istemiyorsanız Çakırlar Kahvaltı Muhtarın Yeri’ni tercih etmelisiniz. Haftanın her günü açık olan Çakırlar Kahvaltı Muhtarın Yeri 19.00’a kadar hizmet veriyor.
Nallı Bahçe At Çiftliği, Antalya tarihi için oldukça önemli bir yer. 2014 yılından beri hizmet vermeye devam eden Nallı Bahçe At Çiftliği, tam 10 yıldır başarılı çalışmaları ile biliniyor. Nallı Bahçe At Çiftliği’nin tüm öğünleri yöresel tatlardan oluşuyor ve yerel işletmelerden destek alınıyor.
Güne leziz ve eşsiz bir kahvaltıyla başlamak istiyorsanız tercihiniz bu restoranı olmalı. Ziyaretçilerin hem damak zevkine hem de göz zevkine hitap eden özel yemekleriyle öne çıkıyor. Taze yemeklerden oluşan özel menüsü ve her hafta sonu dolu olması ile popüler yerlerden biri.
Dutlu Bahçe Köy Kahvaltısı, Antalyalıların vazgeçilmezi olan bir yer. Yöresel mutfağıyla dikkat çeken bu özel lezzet durağı turistler tarafından da çok sık tercih ediliyor. Menüsünde doğal ve taze malzemelerden üretilmiş birbirinden eşsiz lezzetler bulunuyor. Hem şehirden uzaklaşmak hem de yemyeşil bir alanda güne keyifle başlamak istiyorsanız tercihiniz burası olmalı.
15 yıldır Antalya’da varlığını sürdüren Paşa Kır Bahçesi, özel lezzetleri ile biliniyor. Özellikle kalabalık arkadaş grupları ve çocuklu aileler tarafından tercih edilen bu mekanın içerisinde birbirinden farklı özel seçenekler de bulunuyor. Aileler güzel bir kahvaltı yaparken çocuklar oyun parklarında vakit geçirebiliyor ve dinlenme alanlarının tadını çıkarabiliyor. Bu sebeple de özellikle kalabalık aileler ve arkadaş grupları tarafından tercih edilen özel lezzet duraklarından birine dönüşmüş durumda.
Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Atatürk Parkı Sosyal Tesisi, açık büfe kahvaltısıyla biliniyor. 2.017 yılından beri hizmetlerine devam eden ve eşsiz manzarası ile ön plana çıkan bu yer özellikle turistler tarafından çok sık tercih ediliyor. Hem turistlerin hem de halkın uğrak noktası olan Atatürk Parkı Sosyal Tesisi uygun fiyatlı kahvaltı arayanlar için eşsiz bir seçenek oluyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı