Antalya’daki En İyi 9 Kebapçı

Antalya'da kebap keyfi yaşamak isteyenler için önerdiğimiz üst düzey restoranlar bulunuyor. Bu ön farklı kebapçı tercih ederek kısa süre içerisinde istediğiniz ve zaten ulaşabilirsiniz.

AİLE 26.06.2024, 02:50
Antalya’daki En İyi 9 Kebapçı
Antalya'da kebap denildiği zaman akla ilk gelen en özel yerleri sizin için belirledik. Her bir mekan, kendisine, özgü özelliklere sahip ve geleneksel olarak kebap tarifini en iyi şekilde uygulayan restoranlardan oluşuyor. Bu işte Antalya’yı keşfetmek isteyenler bu 9 kebapçı tercih edebilir ve damak zevklerine göre uygun bir rota oluşturabilir.
Antalya'da kebap yemek isteyenler dilerlerse Sıralı’yı tercih edebilir. Doyurucu yemekleri ve büyük porsiyonları ile öne çıkmasının yanı sıra kısa süre içerisinde popüler olmuş bir mekandır. Hem bölgede yaşayanlar tarafından hem de turistler tarafından çok sık tercih edilen bu mekan, en iyi kebabı hazırlar.
Antalya'nın en kalabalık yeri olan ışıklar caddesinde en iyi kebabı ulaşmak isteyenler, paşa bey kebabı tercih ediyor. Paşa Bey yıllardır bu alanda çalışmalarına devam ederken bir yandan da sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla bilinen bir mekan.
Geleneksel Türk kebabı hazırlayan bölgesel restoranlardan biri olan Hasan Antalya Kebap, özel lezzetleri ile biliniyor. Geniş bir menüye sahip olması ve her bir çift mutfağa ötesinde en geleneksel tarifler ile hazırlaması en iyi özelliklerinden biri.
Şişçi Ramazan, Antalya’nın en ünlü kebapçılar arasında bulunuyor. Popüler lezzetlerden biri olması ve yıllardır bu bölgede özel tarifleri ile hareket etmesi onu son derece özel kılıyor. Antalya'da en iyi kebabı ulaşmak istiyorsanız, gitmeniz gereken yerlerden birisi Şişçi Ramazan. Şişçi Ramazan, çok uzun zamandır Antalya için önemli olan yerlerden birine dönüşmüş özel lokantalar arasında bulunuyor.
Antalya denildiği zaman ilk akla gelen yerlerden birisi Konyaaltı bölgesidir. Konyaaltı bölgesinde birbirinden farklı lezzetlere ulaşmak ve en iyi yemekleri yemek mümkün. Turistik bir mekana dönüşmesi sebebiyle yerli ve yabancı kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Bölgede yer alan Nobel Konyaaltı hissi kebapları ile ön plana çıkıyor.
Popüler lokasyonlar arasında bulunan bu restoran, yaptığı kebap ile ön plana çıkmayı başarmış durumda. Kaliteli malzemeler tercih etmesi ve mevsimine göre menüsünü özelleştirmesi de en çok dikkat çeken özelliklerinden birkaçı. Toplu Kebap özel lezzetleri ile bilinen ve misafirperver olan restoranlardan biri.
Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırılması gereken bu restoran son derece kalabalık popüler bir konumda olması sebebiyle kişiler genellikle gitmeden önce rezervasyon yaptırmalı, rezervasyon yaptırmadan gidildiği zaman hem sıra beklenmesi gerekiyor hem de bazı zamanlarda içeri girmek bile çok zor oluyor.
Piri Reis Cddesi'nde yer alan bu özel kebapçı, yaptığı her bir tarif ile tanınan ve bilinen bir hale geldi. Paket servis özelliğinin de bulunması sebebiyle hem lokantada yemekleri tercih edilirken hem de adrese teslim yapılabiliyor. Bu özellikleriyle son derece popüler olan ve geç çalışma saatleriyle dikkat çeken Güney Adana Kebapçısı popüler yerlerden biri.
Saray Kebap ve Döner Salonu, 100. Yıl Bulvarı’nda bulunuyor. Yıllardır aynı yerde hizmet vermesi sebebiyle sadık bir müşteri portföyüne sahip. Temassız teslimat, içerde servis ve paket servis gibi özellikleri bulunan bu özel döner salonu yaptığı özel kebap lezzetlerinde de ön plana çıkıyor. Yabancı turistler tarafından da sık sık tercih edilen Saray Kebap ve Döner Salonu, Antalya’nın popüler kebapçılarından biri. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı