Arda Güler kolunda servet taşıyor! Saatinin fiyatı şok etti

Milli futbolcumuz Arda Güler'e geçtiğimiz aylarda Real Madrid tarafından lüks bir araba hediye edilmişti. 19 yaşındaki futbolcu bu kez ise lüks saati ile gündeme geldi. Fenerbahçe'nin eski süper yıldızının taktığı saatin fiyatı dudak uçuklattı. İşte Arda Güler'in saatinin fiyatı.

SPOR 17.10.2024, 14:45
Arda Güler kolunda servet taşıyor! Saatinin fiyatı şok etti
Geçtiğimiz sezon 20 milyon euro ve bonuslar karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e  transfer olan Arda Güler, Los Blancos'un gündeminde kalmaya devam ediyor. Yıldız futbolcunun Carlo Ancelotti ile ilişkisi, her geçen gün daha fazla mercek altına alınıyor.
ALDIĞI SÜRE TARTIŞMA KONUSU 19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de fazla süre alamıyor olmasını sadece Türk futbolseverler değil, Real Madrid taraftarları da dert ediyor. Madridistalar, yıldız oyuncuya daha fazla dakika verilmesini istiyor.
GOL VEYA ASİST YOK Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 10 maça çıktı. Arda, söz konusu 10 karşılaşmada gol veya asist katkısı koyamadı.
Play Video
KLOPP VE LEIPZIG İDDİASI! İspanyol basınında yer alan habere göre Jürgen Klopp, Arda Güler'i Leipzig'e istiyor. Redd Bull'a bağlı kulüplerde görev yapan Klopp'un, Leipzig yönetimine genç orta saha oyuncusu için bir teklif yapmalarını önerdiği bildirildi.
'100 MİLYONA SATARIZ' Alman futbol adamının kesin konuştuğu ve, "Onu getirirsek 100 euro'ya milyona satarız" dediği bildirildi. Bu sözler, Alman teknik adamın Arda Güler'e duyduğu büyük saygıyı yansıtıyor.
BÜYÜK YETENEK OLARAK LANSE EDİYOR Tecrübeli teknik adam, Arda'yı Avrupa'nın en çok aranan oyuncularından biri olma potansiyeline sahip bir yetenek olarak görüyor. Mourinho ve Klopp'un ilgisi, Güler'in birçok talibi olduğunun altını çiziyor.
SAATİ GÜNDEM OLDU! Real Madrid'in süper solağı Arda Güler'in Ferdi Kadıoğlu'yla birlikte milli takım kampında yaptığı paylaşımdaki bir detay gündem oldu. 19 yaşındaki milli futbolcunun kolundaki lüks saat dikkatlerden kaçmadı.
520 BİN LİRA! Genç oyuncunun lacivert kadranlı lüks saatinin piyasa değeri yaklaşık 14 bin euro (520 bin lira). Öte yandan Real Madrid'in sponsoru geçtiğimiz haftalarda Arda Güler'e elektrikli lüks araba hediye etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Ekim 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:41
Öğle 12:29
İkindi 15:36
Akşam 18:07
Yatsı 19:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı