Avrupa'da Trabzonspor fırtınası esecek! İşte o dev rakipler

Barcelona, Real Madrid, Milan ve Manchester City ile Aynı Lig'de Trabzonspor'un Gençleri Sahne Alacak. Türkiye Şampiyonu Trabzonspor U-19 Takımı, bu sezon UEFA Gençlik Ligi’nde Avrupa’nın dev kulüplerine karşı mücadele edecek.

SPOR 27.09.2024, 14:45
Avrupa'da Trabzonspor fırtınası esecek! İşte o dev rakipler
Trabzonspor'da işler istenildiği gibi gitmezken  geçtiğimiz haftalarda teknik direktör değişikliği yaşanmıştı. Buna göre Abdullah Avcı görevden alınmış ve yerine Şenol Güneş getirilmişti.
Bordo mavililerin kötü gidişatına Şenol Güneş de engel olamamış ve çıktığı 3 maçta da beraberlik alarak 6 puan kaybetmişti.
Trabzonspor A Takımı'nda durum bu haldeyken akademide Avrupa mücadelesi sürüyor.
Bordo-mavililer, turnuva gereği ilk olarak eleme maçına çıkacak ve Dinamo Tiflis-Buducnost Podgorica turunun galibi ile karşılaşacak. Trabzonspor’un turu geçmesi durumunda Barcelona, Real Madrid, Milan ve Manchester City gibi büyük takımlarla karşılaşma şansı elde edecek.
Trabzonspor’un UEFA Gençlik Ligi’ndeki ilk maçı 23 Ekim’de oynanacak. Maçın, Papara Park’ta yapılması gündemde. Bu sayede genç yeteneklere destek sağlanması ve Trabzonspor taraftarlarının da tribünlerde yer alması hedefleniyor. Rövanş mücadelesi ise 6 Kasım’da deplasmanda oynanacak.
Trabzonspor, Süper Lig’de 19 Ekim’de Papara Park’ta Göztepe ile karşılaştıktan sonra, U-19 takımının UEFA Gençlik Ligi maçı için stadyumu kullanması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı