Beypazarı kurusu nasıl yapılır? Tarifi

Beypazarı kurusu, özellikle kış hazırlıkları için ideal bir seçenektir. Bu kurular, uzun süre dayanabilme özellikleri ile bilinirler. Sizler de vereceğimiz tarifle Beypazarı kurusu hazırlayarak uzun süre saklayabilir, yıl boyu tüketebilirsiniz.

AİLE 07.07.2024, 07:05
2
Beypazarı kurusu nasıl yapılır? Tarifi
Beypazarı kurusu, bizim geleneksel lezzetlerimiz arasında yer almaktadır. Bu atıştırmalıklar, uzun süre muhafaza edilebilmektedirler. Oda sıcaklığında en fazla iki hafta saklanması tavsiye edilirken, uzun süreli muhafaza için dondurarak 6 aya kadar saklayabilirsiniz. Sizler de bu atıştırmalıklardan hazırlayıp, uzun süre saklamak isterseniz, bu yazıda sizlere adım adım Beypazarı kurusu yapmanın tarifini sunacağız.

Beypazarı kurusu tarifi için gerekli olan malzemelerin tümü aşağıda verilmiştir:

Beypazarı kurusunu, yöresel lezzeti ile hazırlayabilmek için tarifi birebir uygulamak gerekmektedir. Beypazarı kurusu tarifi, adım adım şöyledir:

Evinizde yöresel Beypazarı kurusu yapabilmek için bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Beypazarı kurusunun püf noktaları şöyledir:

Beypazarı kurusu, kendi başına şahane bir atıştırmalıktır. Ama; yanında bir şeyler tüketmek isterseniz, en özel atıştırmalık ve içecekleri sizler için bir araya getirdik:

Beypazarı kurusu, önemli lezzetlerimizden biridir. Bir adet Beypazarı kurusu yaklaşık olarak 35 kcal değerindedir. Düşük kalorili olduğu için, beslenmesine dikkat eden kişiler güvenle Beypazarı kurusu tüketebilir. Beypazarı kurusu, besleyici bir içeriğe de sahiptir. İçeriğindeki vitaminler ve mineraller değerleri yüksektir. Bu nedenle tercih edilebilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Ekim 2024
İmsak 05:11
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:49
Akşam 18:24
Yatsı 19:38
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı