Denizli'de çiftçiler ceviz hasadı için bismillah dedi!

Denizli'nin Çameli ilçesinde 2024 yılı ceviz hasat sezonu açıldı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı açıklamada üreticilere verimli bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunarak, ilçemizin ekonomisine önemli katkı sağlayacak bu sürecin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

AİLE 13.10.2024, 19:05
Denizli'de çiftçiler ceviz hasadı için bismillah dedi!
Denizli'nin Çameli ilçesinde yetişen meşhur cevizlerin hasadı için start verilmiş durumda. İlçeye bağlı bulunan 38 mahallede üreticiler, geleneksel yöntemlerle ağaçlara çıkarak uzun sırıklar yardımıyla kabuklu cevizleri topluyor.
Kasım ayına kadar sürecek olan hasat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, şunları kaydetti:
Çameli, ceviz üretimiyle öne çıkarken, aynı zamanda yerel ürünleriyle de dikkat çeken bir ilçedir. Hasat döneminin başlaması, ilçede ekonomik canlanmaya ve ülke genelinde ceviz ticaretine olumlu katkılarda sağlamaktadır.
"İlçemizde ceviz üretimi yapan ve bu zorlu süreçte emek harcayan tüm üreticilerimize, bol bereketli ve verimli bir sezon geçirmelerini rabbimden niyaz ediyorum. Her birinizin alın teriyle büyüttüğü cevizlerin hem ilçemize hem de ülkemize kazanç sağlamasını temenni ederim. Hasatlarınızın bereketli, ürünlerinizin kaliteli ve pazarınızın geniş olmasını dilerim. Emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız, sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir sezon geçirmenizi gönülden arzu ediyorum. Rabbim işlerinizi rast getirsin, mahsulleriniz hayırlı olsun."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:42
Öğle 12:29
İkindi 15:35
Akşam 18:06
Yatsı 19:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı