Diyarbakır Valisi'nden Narin Güran için ilk açıklama! Kahreden çuval detayı...

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine bugün Jandarma ekipleri ulaşırken Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, olayla ilgili basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM 08.09.2024, 12:15
2
Diyarbakır Valisi'nden Narin Güran için ilk açıklama! Kahreden çuval detayı...
Türkiye'yi hüzne boğan Narin'in ölümünde kahreden detaylar ortaya çıktı. Diyarbakır Valisi, Narin'in öldürülüp çuvalla dereye atıldığınu üstünün taşla kapatıldığını açıkladı.
Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili konuşan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, olayın cinayet olduğunu doğruladı. Vali Zorluoğlu, "Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı" dedi.
Diyarbakır’da merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde, 21 Ağustos’ta kuran kursu dönüşü kaybolan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine bugün ulaşıldı. 19 günlük arama çalışmalarının ardından gelen acı habere ilişkin Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu basın açıklaması yaptı.
Vali Zorluoğlu'nun açıklaması şu şekilde:
"Başta jandarma ve AFAD olmak üzere çok sayıda kamu görevlisi Narin'i arama çalışmalarını sürdürdü. Arama kurtarma görevlileri çok sayıda köpek ve su altı arama cihazlarıyla çalıştı. Narin bugün, derede üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. İlk tespite göre, Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Eylül 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı