Dünyada sana yer yok!

Soykırımcı Netanyahu, gittiği her yerde protestolarla karşılanıyor. En son tepki, en sadık destekçisinin topraklarından geldi…

GÜNDEM 28.09.2024, 07:10
1
Dünyada sana yer yok!
Siyonist işgal rejiminin başbakanı Binyamin Netanyahu, gittiği her yerde büyük bir nefretle karşılanıyor. Gazze’de baş müsebbibi olduğu katliamların acısı hâlâ dinmemişken şimdi de Lübnan’ı tarumar etmeye başlayan soykırımcı Netanyahu, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla gittiği New York’ta da büyük bir tepkiyle karşılandı.

Siyonist rejimin en büyük müttefiki olan Amerika Birleşik Devletleri’nde dahi istenmeyen kişi ilan edilen eli kanlı isim, New York’ta kaldığı otelin önünde bir araya gelen Filistin destekçisi göstericiler ve savaş karşıtları tarafından protesto edildi. Polis otel çevresinde güvenlik önlemleri alırken, çok sayıda gösterici gözaltına alındı.

Son bir yılda Gazze’de çocuk, kadın, yaşlı, engelli demeden 50 bini aşkın insanı hayattan koparan zalim Netanyahu, Filistin topraklarının her yanında ve Lübnan’da arsız bir cüretle katliamlarını sürdürmeye devam ediyor. İsrail’in en kanlı başbakanlarından biri olarak tarihe adını en kirli harflerle yazdıran Netanyahu, daha önce de birçok yurtdışı seyahatinde öfkeli kalabalıkların protestolarıyla karşılanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 01 Ekim 2024
İmsak 05:08
Güneş 06:27
Öğle 12:33
İkindi 15:53
Akşam 18:30
Yatsı 19:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı