Düzce Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri

Düzce Öğretmenevi, Düzce ilinin merkez ilçesinde konumlanmış bir tesistir. Verdiği hizmetler ve konumu itibarı ile tercih edilen bu tesiste konaklamak istiyorsanız, bu yazımızı mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

AİLE 25.06.2024, 04:00
1
Düzce Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri
Düzce Öğretmenevi, çeşitli olanakları ile hizmet veren, Düzce iline bağlı merkez ilçede yer alan bir tesistir. Bu tesis hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız, sizleri yazımızın devamına davet ediyoruz. Bu yazıda; öğretmenevi hakkında genel bilgi verecek, Düzce Öğretmenevi’nde kimlerin konaklayabileceğini aktaracağız. Tesisin; nerede olduğunu, oda seçeneklerini, 2024 yılı ücretlerini, sunduğu hizmetleri inceleyeceğiz. Bu tesiste konaklama yapmak istiyorsanız, rezervasyon yapabilmeniz için telefon numarasını da sizlerle paylaşacağız.

Öğretmenevleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren tesislerdir. Bu tesisler, öncelikli olarak öğretmenlerin; konaklama, dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile hizmet sunar. Ayrıca; seminer, toplantı ve eğitim gibi çeşitli faaliyetler için de tesislerin uygun alanları bulunmaktadır. Ama; öğretmenevleri yalnızca öğretmenlere değil; kamu personeli ve sivil vatandaşlara da hizmet vermektedir.

Öğretmenevleri, öncelikli olarak öğretmenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli için tasarlanmış konaklama ve dinlenme alanlarıdır. Ama; bu grupların dışında bu tesislerden faydalanabilecek çeşitli gruplar da bulunmaktadır:

Düzce ilinin merkez ilçesinde konaklamak isteyenler için Düzce Öğretmenevi, ideal bir konumda yer almaktadır. Öğretmenevi; Azmimilli Mahallesi'nde, Gazhane Caddesi No:70/2 adresinde hizmet vermektedir. Bu merkezi lokasyon, misafirlerin şehirdeki pek çok noktaya kolay bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktadır.

Düzce Öğretmenevi’nde 13 adet 2 kişilik oda, 1 adet suit oda bulunmaktadır. Oda ücretleri; öğretmen, kamu çalışanı ya da sivil gruplarına göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda, Düzce Öğretmenevi’nde bir gece konaklama yapmak için talep edilen ücret miktarlarını güncel olarak sizler ile paylaştık.
2 kişilik oda, kişi başı ücret:

2 kişilik oda ücreti:

Düzce ilinin merkez ilçesinde bulunan Düzce Öğretmenevi'nde konaklamak isteyenler, öğretmenevini arayarak rezervasyon yapmalıdırlar. Oda fiyatları hakkında bilgi almak, rezervasyon yapmak ya da genel olarak sorularınız için 0380 523 73 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Düzce ili Azmimilli Mahallesi'nde bulunan Düzce Öğretmenevi, 14 oda ve 28 yatak kapasitesi ile konuklarına konforlu konaklama imkanı sunmaktadır. Bu tesis, hem konaklama hem de sosyal etkinlikler için ideal bir mekandır.
Otel bölümünde bulunan odalar, bir suit on üç adet iki kişilik oda şeklindedir. Tüm odalarda; televizyon, klima, merkezi ısıtma sistemi ve kablosuz internet gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca, her odada; banyo, lavabo ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.
Düzce Öğretmenevi'nin sunduğu hizmetler arasında; restoran, lokal/kafeterya ve çay bahçesi yer almaktadır. Misafirler, Düzce Öğretmenevi’nin restoranında keyifli vakit geçirebilir ve lokalinde dinlenebilirler. Yaz aylarında ise çay bahçesi konukların kullanımına açılmaktadır.
Bunun yanı sıra, öğretmenevinde kuaför hizmeti de sunulmaktadır. Hem bayan hem de erkek kuaförü bulunmaktadır. Ayrıca, tesis içinde otopark da mevcuttur. Aracınızı güvenle park edebilirsiniz.
Düzce Öğretmenevi’nin bir de çok amaçlı salonu bulunmaktadır. Tesisin çok amaçlı salonu; düğün, nişan, toplu yemek ve diğer organizasyonlar için de uygun bir mekandır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı