Son Dakika

Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Cevahir Kongre Merkezinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 14.09.2024, 21:40
Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programında önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin son 2 asırdır sistematik bir şekilde kuşatma altında olduğunu söyleyen Erdoğan, muhalefetin taşeronluk yaptığını vurguladı. "Muhalefetin Gazi Mustafa Kemal'i hadsizliklerine alet ettiklerini" söyleyen Erdoğan, Narin'in ölümünü de siyasete alet edecek kadar iki yüzlü olduklarını belirtti. Erdoğan, "Narin'in cenazesi üzerinden siyaset yapacak kadar insanlıktan çıktılar" dedi.

"14 asır önce ayın 14'ü gibi parlayan Peygamber Efendimizi bir kez daha hürmetle yad ediyoruz. İnşallah bu gece salimen vasıl olacağımız taptaze bir şuur ve heyecanla ihya edeceğimiz Mevlit Kandilinin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
Bu güzel gecenin başta Gazze'deki mazlumlar olmak üzere tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Hazreti Peygamber efendimiz her anıyla yaşantısıyla mücadelesiyle bizler için en güzel örnektir.
Örnek aldığımız  tek insan Resulullah Efendimizdir. Dünya hayatında kendimize örnek aldığımız, izinden gittiğimiz, yoluna hayatımızı adadığımız tek insan Resulullah Efendimizdir. Bizim rehberimiz de önderimiz de uğruna can vereceğimiz maşukumuz da odur.

Memleket çürür bütün insanlık zeval görür. Millet olarak son 2 asırdır çok yönlü, çok ince düşünülmüş bir kuşatma ile karşı karşıyayız. 
Milletimizin ruh kökü ile kadim değerleriyle bağını zayıflatmak isteyenler yıllardır aynı notayı hedef alıyor, aynı noktaya hançer vuruyor.
Bu milletin iman kalesini çökertmek, gedik açmak için yıllardır pervasızca saldırıyorlar.
Bir dönem camileri kapatarak, ahıra çevirerek, minarelerden yükselen "Allahû Ekber" nidalarını susturarak yaptılar.

Terör örgütleri, marjinal örgütler, siyaset kurumları, siyasetçiler kullanıldı.  Artık eskisi kadar olmasa da halen birileri manevi işgal projesine taşeronluk yaptığını görmekteyiz.
Aralarında FETÖ'cü ve bölücülerin olduğu malum mahfiller bunu son derece planlı, son derece sinsi ve kurnazca yapıyor.
Biz bunlardan zaten ülkeye kötülük, nifak ve husumet dışında zaten bir şey beklemiyoruz.

Cuma hutbesini, hutbede okunan ayetleri hedef almaya başladılar. Kendini bilmezin biri çıkıyor, hem de bu ülkenin muhalefet partisi adına, doğru düzgün bilgisi olmadığı dini bilgiler adına ahkam kesiyor, Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve hocalarımıza utanmazca had bildirmeye kalkıyor.
Bunu yaparken de Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in arkasına saklanıyor ve onu paravan olarak kullanıyor.
İçinde ne arsa dökmek yerine Gazi Mustafa Kemal'i hadsizliğine alet ediyor. Buram buram Tek parti faşizmi kokan bu ilkellik karşısında mensubu olduğu partiden hiç kimse itiraz etmiyor. Genel Başkan dahil hiç kimse tepki göstermiyor.

Aynı ideolojik fanatizmi Narin yavrumuzun vahşice katledilmesi hadisesinde de yaşanıyor. Birileri olayın ilk anından itibaren bu cinayeti, bir kamplaşma, kutuplaşmaya dönüştürmek için her yola başvurdu.
Ortada bir sabinin öldürülmesi var, ortada 85 milyonun yüreğine ateş düşüren bir hadise var.
Fakat buna rağmen kimileri 8 yaşında hayattan kopartılmış bir çocuğun cenazesi üzerinden siyaset yapacak kadar insanlıktan çıkabiliyor.

40 yılda yüzlerce çocuğun kanını akıtan, yüzlerce Narin'i bizden alan polis, asker, sivil, kadın, çocuk demeden acımasızca öldüren bölücü terörün uzantıları aynaya bakmadan vicdan dersi verme cesareti buluyor. Hiçbir vicdanın kabul etmeyeceği bu vahşet öne sürülerek aile hedef alınıyor, din hedef alınıyor hatta ve hatta Diyarbakır ve Kürt kardeşlerimiz hedef alınıyor. 

Masum bir yavruyu alçakça katledenlerden döktükleri her damla kanın burunlarından fitil fitil getirilmesi için her türlü adıma atacağız. 
Tekirdağ'daki alçaklığın da hesabını mutlaka adalet karşısında soracak, bu sabiye işkence eden çukurların da en ağır cezayı almaları için mücadele edeceğiz
Bu rezil olay üzerinden aile kurumunun hedef alınmasına müsaade etmeyeceğiz."
Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı