Son Dakika

Fenerbahçe süper yıldızı devre alıyor! İşte Cristian Medina'nın bonservisi

Fenerbahçe'nin Cristian Medina ısrarı sürüyor. Sarı-lacivertliler, orta saha oyuncusu için Boca Juniors'a yeni bir teklif yaptı. Arjantin basını, Cristian Medina için Fenerbahçe'nin yaptığı son teklifi duyurdu. İşte detaylar...

SPOR 22.10.2024, 11:25
Fenerbahçe süper yıldızı devre alıyor! İşte Cristian Medina'nın bonservisi
Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'nin listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri de Cristian Medina.

Sarı-lacivertliler, Medina'yı yaz transfer döneminde de istemiş ancak Boca Juniors, 22 yaşındaki futbolcuyu bırakmamıştı. Arjantin basını, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı son teklifi manşetlerine taşıdı.

Buna göre Fenerbahçe, orta saha oyuncusu için Arjantin temsilcisine 10 milyon dolar bonservis + 5 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

Haberlerde Fenerbahçe'nin Medina ile büyük oranda anlaştığı ve bu durumun transferin önünü açtığı vurgulandı. Arjantinli futbolcunun 2025 yılında Fenerbahçe'de top koşturmaya yakın olduğu aktarıldı.

2020 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Cristian Medina'nın Boca Juniors ile 31 Aralık 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Cristian Medina transferine dair konuşmuştu.
Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:26
Güneş 06:46
Öğle 12:28
İkindi 15:32
Akşam 18:00
Yatsı 19:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı