Fenerbahçe yıldız avında, Hedefte dünyaca ünlü golcüler var

Fenerbahçe, transfer döneminde büyük hamleler yapmaya hazırlanıyor. Çok önemli iki isim için ilk adım atıldı. Taraftarı heyecanlandıran iki isim takıma alınabilecek mi? İşte son gelişmeler.

SPOR 24.06.2024, 11:00
1
Fenerbahçe yıldız avında, Hedefte dünyaca ünlü golcüler var
Türkiye’de transfer dönemi resmen açıldı. Fenerbahçe, dünyaca ünlü iki golcüden birini kadrosuna katmak için kararlı adımlar atıyor.
Fenerbahçe'de transfer dönemi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho'nun onayı doğrultusunda iki dünyaca ünlü golcü için girişimlerini sürdürüyor.

Yeni sezonda yabancı oyuncu sayısı 12’ye düşecek. Fenerbahçe'de ise şu anda 19 yabancı futbolcu var. Bu nedenle yönetim, yabancı sayısını düşürmek için bazı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda.
Fenerbahçe, kiralıktan dönen ve şu anda 19 yabancı futbolcu bulunan kadrosunu düzenlemek için çalışıyor. Mısırlı genç stoper Fayed, Iğdırspor’a kiralanacak. Jin-ho Jo da Türkiye dışında bir takıma kiralanacak.
Geçen sezon Gremio’da forma giyen Joao Pedro kadroda düşünülmüyor. Ayrıca, sezonun ikinci bölümünde Vallecano’da oynayan Crespo’ya talipler var. Krunic ise bonservisi alınmasına rağmen gelecek teklifleri bekliyor.

Orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Fenerbahçe’de kariyerine devam edecek olan 29 yaşındaki futbolcu, yeni sezon çalışmalarıyla birlikte Jose Mourinho’nun gözüne girmek için çaba harcayacak.
Geçen sezon sakatlıkların etkisiyle sadece 1144 dakika sahada kalan Mert Hakan, 3 gol atıp 6 asist ile oynadı.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor ve gündeminde iki yıldız var: Alvaro Morata ve Romelu Lukaku. Atletico Madrid’in Morata için kapıyı 12 milyon Euro’dan açtığı ancak ödeme takvimine bağlı olarak 10 milyon Euro’ya inmeye hazır olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe, Morata’yı senelik 5 milyon Euro ve bonuslarla ikna etmeye çalışıyor.

İspanyol yıldızın menajeriyle pazarlıklar devam ediyor. Lukaku için henüz resmi bir teklif yok, ancak Fenerbahçe’nin durumu takip ettiği söyleniyor. İngiliz golcü için beklenti 30 milyon Euro. Eğer EURO 2024 sonrası Lukaku’ya ilgi olmazsa, kiralama ihtimali yükselebilir

Fenerbahçe, bu transferlerden hangisini gerçekleştirecek? Mourinho'nun tercihi hangi yıldızdan yana olacak? Önümüzdeki günlerde bu soruların cevabını alacağız.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı