Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse oyuncuyu İstanbul'a indirir

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, sarı-kırmızılıların Assignon transferine ilişkin konuştu.

SPOR 28.06.2024, 12:20
Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse oyuncuyu İstanbul'a indirir
Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.
Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Tete'nin dava olayı vardı Shakhtar Donetsk ile... Onunla ilgili önümüzdeki günlerde Galatasaray adına negatif bir durum ortaya çıkabilir. Hakim Ziyech'in menajeri ile 27 Haziran'da görüşülecek ve teklifler değerlendirilecek. Ziyech, yeni sezon planlarında yok gibi.

Mukiele konusunu sorduğumuzda Galatasaray'dan 'Yok' diyorlar. Galatasaray'ın bir girişimi yok. Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon tranfserlerini bitirme noktasına geldi. Assignon için 8 milyon Euro, Wan-Bissaka için ise yaklaşık 10 milyon Euro teklifte bulundu. Manchester United, Bissaka için bonserviste aşağı inmiyor. Rennes ise Assignon için 11 milyon Euro'da ısrarcı. Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse Assignon'u İstanbul'a indirir. Okan hocanın da en çok istediği sağ bek. Galatasaray, teklifini yapıp beklemeye geçti. Kampa sağ bekin yetişeceğini düşünüyorum."

"Pierre-Emile Højbjerg, Okan Buruk'un en çok istediği oyunculardan bir tanesi. Tottenham'dan ayrılacak ama oyuncu, Avrupa Şampiyonası'nın itmesini bekliyor. Goretzka'nın hiçbir şekilde Galatasaray'ın gündeminde olmadığını ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını söylemiştim. Galatasaray, Goretzka'yı beklemez."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Haziran 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı