“Gönlü ve icraatları İsrail'den yana olanların ihanetini unutmayacağız”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Siyonist İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıya yönelik açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 26.10.2024, 04:35
“Gönlü ve icraatları İsrail'den yana olanların ihanetini unutmayacağız”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Siyonist İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıya yönelik açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, saldırıyı lanetlerken, İsrail’in bütün dünyanın gözü önünde modern tarihin en büyük soykırımını gerçekleştirdiğini hatırlatarak, “İslam ülkelerinin sessizliği ve Siyonizm’e olan gizli desteği soykırımın en büyük sebebidir. Dili Filistin'den, gönlü ve icraatları İsrail'den yana olanların ihanetini unutmayacağız” dedi.
 Siyonist İsrail, Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi. Saldırıya ilişkin yazılı açıklamada bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, saldırıyı lanetlediğinin altını çizerek, “Daha önce okulları, camileri, hastaneleri bombalayan vahşi Siyonizm, bir kez daha masumların üzerine ölüm yağdırdı. Modern tarihin en büyük soykırımlarından biri tüm dünyanın gözü önünde, en şiddetli haliyle devam ediyor” dedi.
İslam ülkelerinin sessiz kalmasına tepki gösteren Karamollaoğlu, “İslam ülkelerinin sessizliği ve Siyonizm’e olan gizli desteği soykırımın en büyük sebebidir. Dili Filistin’den, gönlü ve icraatları İsrail'den yana olanların ihanetini unutmayacağız. Emperyalizmin ve Siyonizm’in sonu mutlaka hüsran olacaktır. Nehirden denize özgür Filistin'in istiklâl ve istikbâline hiç kimse gölge düşüremez” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Ekim 2024
İmsak 05:30
Güneş 06:50
Öğle 12:28
İkindi 15:28
Akşam 17:55
Yatsı 19:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı