Hakan Çalhanoğlu: ''En çok eleştiriyi ben alıyorum''

Milli takımın yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu, geride kalan 2 maçı ve oynayacağımız Çekya mücadelesini yorumladı.

SPOR 24.06.2024, 08:55
Hakan Çalhanoğlu: ''En çok eleştiriyi ben alıyorum''
A Milli Takım'ın EURO 2024'te çok şey beklediği isimlerden Hakan Çalhanoğlu, geride kalan 2 maçı ve oynayacağımız Çekya mücadelesini yorumladı.
Kampta düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakan Çalhanoğlu, kendisinin çok eleştiri aldığını söylerken bunlara hazır olduğunu dile getirdi.
Portekiz maçını yorumlayan tecrübeli orta saha ''Dünkü maçtan sonra her şey daha zor oluyor. Gruptan çıkma hedefimiz vardı, hala şansımız var. Dün istediğimiz sonucu alamadık. Çekya ile bir maçımız var. Takım buna inanıyor, biz de buna inanıyoruz. Maçta istemediğimiz şeyler oldu. Futbolda olan şeyler. Futbolda hem kazanıyorsun hem de kaybediyorsun. Maçın ardından karşılaşmayı konuştuk. Önümüze bakacağız. Çekya maçına odaklanıp inşallah gruptan çıkacağız'' dedi.
Eleştiriler hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu ''Eleştiriler futbolda olan şeyler. Göz önünde olduğun için böyle oluyor. Performansımdan memnunum. Hocanın istediklerini karşılamaya çalışıyorum. Konu aslında ben değilim, milli takım. Çaba gösteriyoruz, en çok eleştiriyi ben alıyorum. Ben hiç dinlemiyorum. Dinlemiş olsaydım buralara gelmezdim ve bu kariyeri yapamazdım. Hocamız benimle konuşurken diğer taraftarn Inter analiz yapıyor. Ben her zaman takım arkadaşlarımın iyi olmasını istiyorum. Hocamızın kararı oynayıp oyanmayacağım. Bu eleştiriler her zaman olacak. Özellike Türkiye'den en çok eleştiri geliyor. İtalya ve Almanya'da bunu yaşamadım. Neden böyle bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.
Arda Güler hakkında da konuşan Çalhanoğlu, ''Arda bizim için çok değerli. Her oyuncu değerli. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumam lazım. Antrenman öncesinde bir sakatlık yaşadı. Son 20 dakika için hazırlandı ve bu yüzden ilk 11'de oynamadı. Arda bunu dışarıya yansıtmadı. Bazı şeyleri dışarıya yansıtmak bize yakışmıyor. Arda'nın sonradan oyuna girmesinin sebebi oydu. Kasığında bir sakatlığı vardı'' dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı