iPhone 16 tanıtım tarihi açıklandı! Apple yeni sezon bombasını patlatıyor

Apple, iPhone 16 serisi, Apple Watch X ve AirPods 4'ü tanıtımını 9 Eylül tarihinde yapacağını duyurdu. Apple'dan yapılan açıklamaya göre bomba özellikler yeni sürümde geliyor.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 27.08.2024, 07:35
1
iPhone 16 tanıtım tarihi açıklandı! Apple yeni sezon bombasını patlatıyor
Apple teknoloji dünyasındaki ilerleyişine devam ediyor. Apple iPhone 16 serisini, yeni Apple Watch modellerini ve AirPods 4'ü tanıtacak, ayrıca iOS 18, macOS Sequoia ve Apple'ın diğer yazılım güncellemeleri için resmi lansman tarihleri de belli olacak. Apple yeni cihazlarında yeni değişik özellikler eklediğini belirtti. Buna göre, yeni cihazlrın hepsinde özelleştirilebilir Eylem Düğmesi ve fotoğraf çekmek için yakınlaştırma ve uzaklaştırma için kaydırma veya otomatik odaklama için yumuşak basma gibi yerleşik hareketlere sahip yeni bir Yakalama Düğmesi olması bekleniyor. Yakalama Düğmesi cihazların sağ tarafında, güç düğmesinin altında yer alacak.

Gazete Oksijen'in haberine göre Apple ayrıca tüm iPhone modellerine bir A18 işlemciyle güç verecek, böylece iPhone 16 serisinin tamamı iOS 18'de gelecek olan Apple Intelligence özelliklerini destekleyebilecek. Standart iPhone 16 modelleri için başka önemli bir yeni özellik beklenmiyor, ancak Pro serisinde ekran boyutu büyüyecek ve ekran büyüklükleri Pro ve Pro Max için sırasıyla 6,1 ve 6,7 inçten 6,3 ve 6,9 inçe çıkacak.

Yeni sezon için hazırlanan modellerde geçen yıl Pro Max'e özel olan 5x Telefoto zoom seçeneğini içerecek. Apple Watch için, standart Series 10'un (ya da Apple Watch X) daha büyük bir ekranla daha ince bir tasarıma sahip olacak. Ancak büyük orandan bir değişim yapılmadığı gözlemlendi 

9 Eylül'de lasmana çıkacak ürünler arasında AirPods 4'ün iki modeli geliyor: Biri mevcut AirPods 3'ün doğrudan halefi olacak. Diğeri ise AirPods Pro'dan daha uygun fiyatla Aktif Gürültü Engelleme desteğini beraberinde getirecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı