İran dinî lideri Hamaney'den,Hizbullah lideri Nasrallah'ın öldürüldü iddialarından sonra kritik açıklama

İran dini lideri Hamaney, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü açıklanmasından sonra kritik açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 28.09.2024, 14:55
İran dinî lideri Hamaney'den,Hizbullah lideri Nasrallah'ın öldürüldü iddialarından sonra kritik açıklama
İşgalci İsrail ordusu Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın dünkü Beyrut saldırısında öldürüldüğünü açıklamasından sonra İran dinî lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk açıklama geldi.
İran'ın dinî lideri Ali Hamaney, İsrail ordusunun bu sabah Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah'ın dünkü Beyrut saldırılarında öldürüldüğünü duyurmasının ardından bir açıklama yayımladı. 
Hamaney şu ifadeleri kullandı:
Kaynak: Haber merkezi
Hamaney, "Siyonist rejimin iktidardaki terör çetesi, Gazze'de bir yıldır sürdürdükleri canice savaştan ders almadı. Siyonist suçlular bilsinler ki, Hizbullah'ın Lübnan'daki güçlü yapısına bir zarar veremeyecek kadar önemsizler" dedi.
"Siyonist rejimin iktidardaki terör çetesi, Gazze'de bir yıldır sürdürdükleri canice savaştan ders almadı. Siyonist suçlular bilsinler ki, Hizbullah'ın Lübnan'daki güçlü yapısına bir zarar veremeyecek kadar önemsizler.
Bölgedeki tüm direniş güçleri Hizbullah'ın yanında ve destekçisi. Bu bölgenin kaderini başta Hizbullah olmak üzere direniş güçleri belirleyecek. Allah'ın lütfuyla Lübnan, işgalci, kötü ve itibarsız düşmanı yaptıklarına pişman edecek.
Tüm müslümanların ellerindeki tüm imkanla Lübnan halkının ve onurlu Hizbullah'ın yanında yer almaları ve gaspçı, baskıcı, zalim rejime karşı onlara yardımcı olmaları başlıca görevleridir"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı