İsrail saldırdı, İran “sınırlı zarar gördük” dedi

Siyonist İsrail Ordusu, İran'daki askeri hedeflere yönelik saldırı düzenlediklerini duyurdu.

DÜNYA 26.10.2024, 09:55
İsrail saldırdı, İran “sınırlı zarar gördük” dedi
Soykırımcı İsrail tarafından yapılan açıklamada, "İran rejiminin İsrail Devleti'ne karşı aylardır sürdürdüğü saldırılara yanıt olarak, şu anda İran'daki askeri hedeflere hassas saldırılar düzenleniyor" denildi.
Siyonist İsrail, İran'ın İsrail'e saldırılarına yanıt olarak İran'ın askeri hedeflerine yönelik hassas saldırılar düzenlediklerini açıkladı. 
Siyonist İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı şu ifadelerle duyurdu:
Siyonist İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"İran rejiminin İsrail Devleti'ne karşı aylardır sürdürdüğü saldırılara yanıt olarak, İsrail Savunma Kuvvetleri şu anda İran'daki askeri hedeflere yönelik hassas saldırılar düzenliyor. İran rejimi ve bölgedeki vekilleri, 7 Ekim'den bu yana İsrail'e yedi cepheden, doğrudan İran topraklarından saldırılar da dahil olmak üzere aralıksız saldırılar düzenliyor. Dünyadaki her egemen ülke gibi İsrail Devleti'nin de buna cevap verme hakkı ve görevi vardır. Savunma ve hücum gücümüz tam olarak seferber edilmiş durumda. İsrail Devleti'ni ve İsrail halkını savunmak için gereken her şeyi yapacağız." 
"İran'daki askeri noktalara hedefli ve kesin saldırılar gerçekleştirdik ve İsrail Devleti'ne yönelik acil tehditleri engelledik. IDF misyonu tamamlandı. İran'daki rejim hata yapar ve yeni bir gerilim dalgası başlatırsa, karşılık vermek zorunda kalacağız. Mesajımız açık: İsrail Devleti'ni tehdit eden ve bölgeyi daha büyük bir gerilime sürüklemeye çalışan herkes bedelini ağır ödeyecektir. Bugün kararlılıkla hareket etme yeteneğine sahip olduğumuzu, saldırıda ve savunmada İsrail Devleti'ni ve İsrail vatandaşlarını savunmaya hazır olduğumuzu kanıtladık."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Ekim 2024
İmsak 05:30
Güneş 06:50
Öğle 12:28
İkindi 15:28
Akşam 17:55
Yatsı 19:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı